AKP iktidarının yaptığı hizmetleri yeterince anlatamadıklarını belirten Celil Uzun, mevcut milletvekillerinin bu bölgeye ciddi hizmetleri bulunduğunu söyledi, Fazlı Erdoğan-Celil Uzun muhalefeti ile ilgili de net konuştu.

AKP Zonguldak İl Başkanlığının gerçekleştirdiği temayül yoklamasında tüm ilçelerin desteğini alarak birinci çıkan bir dönemde AKP’nin İl Başkanlığı görevini sürdüren Zonguldak Milletvekili aday adaylarından Celil Uzun, AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’ın düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yaptığı konuşmasında, mevcut milletvekillerinin bölgeye ciddi katkılar sağladığına vurgu yaptı.

EREĞLİ-ALAPLI BİRLİKTELİĞİ
Gerek basın önünde gerekse İl Başkanlığı döneminde Celil Uzun-Fazlı Erdoğan’ın birbirlerine muhalefet eden iki insan olduğunu da söyleyen Uzun konuşmasında, “Bu toplantı ile hem Ereğli hem Alaplı olsun seçim öncesinde AKP’nin duruşunu burada bütün Zonguldak’a ve Türkiye’ye göstermiş bulunuyoruz. Bir süreç yaşadık bu süreç içerisinde demokrasi gereği olarak milletvekili aday adaylığı süreci içerisinde hem 3 tanemiz hem 31 tane de milletvekili aday adayımız ile birlikte tatlı bir rekabet içerisinde bu yarışı sürdürdük.

TEBRİK EDİLDİK
Ankara’ya aday adaylığı mülakatı için gittiğimizde Zonguldak’taki bütün aday adayları arkadaşlarımız ile birlikte oturup sohbet ederken Samsun’lu bir aday adayı geldi bizi birlikteliğimizden dolayı teşekkür etti. Biz ne yaparsak Zonguldak için partimiz için mücadele ediyoruz. Şahsi olarak birbirimize karşı sevgimiz saygımız her zaman vardır. İl Başkanlığı dönemimde de olsun en fazla birbirimize muhalefet eden iki insanız Fazlı Erdoğan ile Celil Uzun. Kendi şahsi menfaatlerimiz için yapmadık. Biz hep Zonguldak, Kdz.Ereğli için yaptık. Biz her zaman şunu söylüyoruz, Fazlı Erdoğan’ın Ereğli’ye, Alaplı’ya Zonguldak’a bütün ilçelere yaptığı katkı takdire şayandır. Yaptığımız mücadele neydi daha fazla hizmet edebilmek içindi.

HİZMETLERİ
ANLATAMADIK
31 Tane milletvekili aday adayıydık, kimlerin yerine aday olacaktık, Fazlı Erdoğan, Polat Türkmen, Köksal Toptan’ın yerine aday olacaktır. Birbirimize destek vererek bu süreci atlatmaya çalıştık. Üzerine basa basa söylüyorum bizim sadece bir eksiğimiz var yaptığımız hizmetleri anlatamadık. Bir başkaları da yapmadığı hizmetleri de yapmış gibi çok güzel anlattılar. Köksal Toptan, Fazlı Erdoğan, Polat Türkmen, Zonguldak’a hizmetleri oldu.