Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, bu hafta seçim çalışmalarını Zonguldak merkezde sürdürecek. Devrek, Gökçebey ve Çaycuma’da gittiği her yerde “Özcan Bakan olmalı” sözleriyle karşılanan Ulupınar, “Rahmetli Dr.Veysel Atasoy’dan sonra bölgemizin milletvekili olmadı” dedi.
ULUPINAR’DAN EMKO’YA ZİYARET
Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, beraberinde Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve AKP Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik ile birlikte Bakacakkadı’daki Emko Panel Radyatör Fabrikası’nı ziyaret etti. Ulupınar, Emko Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay, çalışanlar ile kalorifercilik seminerine katılan ateşçilerle görüştü. İşadamı Yusuf Günay, Özcan Ulupınar’a başarı dileyerek, “Özcan kardeşimiz genç ve iyi bir politikacı. Kendisine başarılar diliyorum” dedi. Ulupınar, ziyarette kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi.
“ATASOY’DAN SONRA MİLLETVEKİLİMİZ OLMADI”
Hafta sonunu fabrika ziyaretlerinde geçiren AKP Zonguldak 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, buralarda yaptığı konuşmalarda, “Belediye Başkanlığı dönemimde yaptığım büyük hizmetleri biliyorsunuz. Güzel yatırımlar yaptık, bundan sonrada hizmetlerimiz devam edecek. Rahmetli Dr.Veysel Atasoy’dan sonra bölgemizde milletvekili olmamıştır. Bölgemizin ihtiyacı olan otoyollarının yapımı bu yıl tamamlanacak. Hastanenin temelini attık.  Doğalgazı da getireceğiz. Filyos Projesi başlıyor. Bölgemiz adeta şantiyeye dönecek” dedi.
“ÖZCAN BAKAN OLMALI”
Ulupınar, Tamay Tekstil, Su Ürünleri Salyangoz Fabrikası, Bekçiler Mobilya ve Akkıy Kereste Fabrikalarını ziyaret etti. Ziyaretler sırasında çalışanlar, “TBMM’de Özcan Ulupınar’a ihtiyacımız var.
Özcan Ulupınar bakan olmalı. Bugüne kadar Zonguldaklı vekilimiz olmadı. Özcan Ulupınar bizim için şans” dediler.