AKP Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli ve AKP Sosyal İşler Başkanı Batuhan Uludüz, Zonguldak Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret etti. AKP Sosyal İşler Başkanı Batuhan Uludüz, Dernek Başkanı Mustafa Yorulmaz'ı Babalar Günü nedeniyle ziyaret ettiklerini belirtti.  Uludüz, Yorulmaz'ın Babalar Günü'nü kutladı ve kendisine çiçek takdim etti.
Mustafa Yorulmaz, Şemdinli'de şehit düşen 11 asker için üzgün olduğunu belirterek şöyle konuştu; "Şehit aileleri bu acıyı yeniden yaşıyor. Ben Türkiye Cumhuriyeti'ni idare edenler ve bütün siyasi partilerin bir an evvel bir şeyler yapması gerekiyor. 1970'lerden önce 'özel tim' vardı. Maalesef özel time de karşı çıktık. Bir an evvel bu işi özel time geçip, bu terörü önlemenin tek çaresi budur. Yeniden idam kanunun geri gelmesi gerekiyor. Çünkü artık yavaş yavaş, özellikle bu açılım davası yüzünden, belki iyi niyetli oldu, ama başka türlü havalara uçuruluyor. Türkiye'deki insanların içini karartıyor, bir şey oldu. İnşallah bu son olur. Son değil, bir haftadan beri daha da çok arttı. Bütün siyasilerin şapkalarını önüne koyup yeniden değerlendirmeler yapması gerekiyor. Bayan Bakan da açıklama yapıyor, 'Gerekirse operasyonun önüne biz yatarız' diyor.
Ülkenin vergileriyle beraber 8 bin TL maaş alıyor, bir de öyle söyle. Herkes yapabildiği işi yapsın. İnsanların birbiriyle savaşmadan bir an evvel bitmesini istiyorum."