Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı, BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun katillerinin bulunması için eylem yaptı.

Zonguldak Madenci Anıt'ı önünde Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanı Murat Karadeniz ve partililer Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun katillerinin bulunması için eylem yaparak basın açıklamasında bulundu.
Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanı Murat Karadeniz yaptığı açıklamada, 25 Mart günü helikopter düşürüldükten 2 saat sonra bölgeye ulaşıldığının bilgisi ve belgesi ortalıkta dolaşırken katillerin halen daha bulunmayışını devletin ve iktidarın acziyeti olarak düşünmekteyiz. Muhsin başkanımızın vefatından sonra tülü siyasetçilerin diline doladığı yalancı kardeşliğe, dostluğa, arkadaşlığa karnımız tok. Başkanımızın katilleri bulunmadan hiç kimse kardeşlikten, arkadaşlıktan, dostluktan bahsetmesin. Yetkililerimizden ricamız Ergenekon davasında gösterilen sorumluluğu Muhsin başkanımızın davasında da göstermelerini bekliyoruz. İki kez mecliste araştırma komisyonu kurulmasına rağmen hiçbir sonuç elde edilememiş, olay adeta kapatılmaya ve üzeri örtülmeye çalışılmıştır. Bu süreçte İçişleri Bakanlığı'nın ihmali olduğu açıkça belli olan kişi ve kurumlar hakkında soruşturma izni dahi vermemiştir. Başkanımızın katillerini koruyanlar, bilip de sesini çıkarmayanlar bu işin ucundan kıyısından köşesinden tutanlar bilsinler ki hem bu dünya da hem de ahirette iki elimiz yakalarında olacak. Bizden kurtuluşunuz yok dedi.