AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

 

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Sesli'ye geçirmiş olduğu küçük sağlık operasyonu nedeniyle de geçmiş olsun dilemek için ziyarette bulunduklarını belirterek; Partide göreve atandığımızda bizleri ziyaret etmiştiniz, hem iade-i ziyarette bulunmak, küçükte olsa bir sağlık operasyonu geçirdiniz bundan dolayı da sizlere yüz yüze geçmiş olsun dilemek için yanınızdayız. Sizi de tekrar aramızda görmekten de mutluluk duyuyoruz dedi.

 

AK Parti heyetine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, AK Parti'de oluşan yeni yönetimin çalışmalarıyla kendilerini şaşırttığını belirterek; Partiyi ziyaretimde şöyle bir şey söylemiştim, tanıdığım, sevdiğim daha evvelden de başarılı çalışmalara imza atan bir arkadaşım demiştik sayın Çakır için. Allah onu bu göreve nasip etti ekibiyle birlikte başarılı olacağına da inandığımı söylemiştim ama Fatih arkadaşım ve yönetim beni şaşırttı, sebebi; biz bu kadar olağanüstü bir hareketlenme, olağanüstü bir çalışma beklemiyorduk, parti şuanda bu yeni ekiple beraber, olağanüstü çalışmaya başlamıştır, kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli'ye yaptıkları kamu yatırımlarını da anlatarak, Kamu yatırımı adına Ereğli'ye ne gerekiyorsa hepsini yapacağız dedi.

 

ETEĞİMİZDEKİ TAŞLARI DÖKTÜK

Önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, 'Ereğli'de kamu yatırımı yapılmıyor' diyenlerin yalan söylediğini belirterek; Çünkü yapılanlar göz önünde. Hiçbir zaman hizmet aksamaz yeter ki önüne engel çıkartılmasın. Bu süreç zarfında böbreğimizde bir taş vardı, ileriki günlerde sıkıntı yaratmasın diye aldıralım dedik, elimizde, ayağımızda, eteğimizde taşlar ne varsa hepsini döktük, koşmak için engel olmasın dedik. İnşallah ileriki zamanlarda da Allah birlikte çalışmak nasip eder dedi.

 

ADAYLIK İÇİN YARGI SÜRECİNİ BEKLİYORUM

AK parti'den Ereğli Belediye Başkan aday adaylığı için önünde bir yargı süreci bulunduğunu ve bunun sonucunu beklediğini belirten Sesli; Biz zaten şuan beraber çalışıyoruz, ayrı gayrısı yok, Ben Ak Parti'nin üyesiyim, bazen başka partiden aday olacak diye yazılıyor, şuanda öyle bir konu yok, ben AK Parti'nin üyesiyim. Ancak AK Parti'nin üyesi olmazsam bunlar konuşulabilir. Bu partinin üyesiysem tabi ki AK Parti'den adaylık için mücadele edeceğim. Önümüzde biliyorsunuz bir yargı süreci var, ordan aşarsak tabi bunları düşüneceğiz, aşamazsak da biz yine partimizin yanındayız, kim aday olursa onun yanında çalışırız, yargı sürecini aştıktan sonra anketlerden kim çıkarsa ben çıkarsam ben, başkası çıkarsa onla beraber çalışacağıma da imza atarım. Önemli olan burada bir değişimin olması. Önemli olan Ereğli'nin menfaatleri, ben-sen kavgası değil, Ereğli'nin menfaatleri için çalışmamız lazım dedi.

 

EREĞLİ KÖTÜ DURUMDA

Ereğli Belediyesinin mutlaka iktidar partisiyle birleşmesi gerektiğini söyleyen Sesli; Ereğli gün geçtikçe batıyor, Sizlerde takip ediyorsunuz, mecliste olanlar, dışarıda olanlar, Ereğli'de yerlerin satılması, Ereğli'de kamu hizmetleri dışında hizmetlerin aksaması gerçekten kötü bir durum var. Ereğli'de huzur yok. Barış yok, Ereğli'de ölü toprağı serpilmiş vaziyette, şuan Ereğli heyecanını kaybetmiş, bu heyecanı ayaklandıracak, Ereğli'nin kurtuluşu olacak tarih 30 Mart 2014'tür. Bu tarihten sonra Ereğli ayaklanacaktır. Buda başkan değişimiyle olacaktır. Bizlerde burada Murat, Ahmet, Hasan, Hüseyin kavgası yapmayacağız, Ereğli'nin kurtuluşu için mücadelemizi vereceğiz, biz ne olursa olsun Ereğli'de yaşıyoruz, başka yere gitme şansımız yok. Ereğli bugünlerden daha iyi olur mu tabiki olacaktır, buna inanıyoruz ama iktidarın gücüde olması gerekiyor şeklinde konuştu.

Ziyarette, AK Parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, önceki dönem bazı Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.