Kdz.Ereğli Muharip Gaziler Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Kan Bağış kampanyası Abdi İpekçi Sergi Salonunda gerçekleştirildi.

19 Mart Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde Kdz.Ereğli Muharip Gaziler Derneği tarafından Kızılay işbirliği ile Kdz.Ereğli Abdi İpekçi Sergi Salonunda kan bağış kampanyası düzenlendi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kdz.Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin, geleneksel hale getirilen kan bağış kampanyasını Kızılay işbirliği ile gerçekleştirdiklerini belirterek, Düzenlediğimiz tüm kan bağış kampanyalarına bölge halkımız yoğun şekilde destek vermiştir. Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz bu kampanyamız 1 gün sürecektir. Gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz dedi.

Kızılay Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay'da, Kdz.Ereğli Muharip Gaziler Derneği'ne ve düzenlenen kan bağış kampanyasına destek veren vatandaşlara teşekkür ederek, Ereğli halkı kan bağışı konusunda gerçektende duyarlı davranmaktadır. Derneğimiz bunu geleneksel hale getirmiş vatandaşlarımızda bu geleneğe duyarlılıkları ile destek vermektedir sözleri ile konuştu.