Zonguldak Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Uzun, Alaplı’da destek turlarını sürdürdü.

Zonguldak Bağımsız milletvekili adayı Ali Uzun, seçim çalışmalarına Alaplı ilçesinde devam etti.
Bağımsız milletvekili adayı Ali Uzun, beraberindeki kalabalık heyetle birlikte ilçedeki esnafları tek tek gezerek destek istedi. Diğer yandan kalabalık bayan ve genç grubunun ilçede Ali Uzun’a ait broşürleri ev ev dağıtması dikkat çekti.
Uzun ziyaretlerinde yoğun ilgi gördü ve şu görüşleri dile getirdi; “Alaplı Zonguldak’ın İstanbul’a, Avrupa’ya açılan bir nevi serhat ilçesidir. Pehlivanlar diyarıdır. Yüzü güleç, gönlü zengin güler yüzlü misafirperver insanların diyarıdır. Zonguldak’ın gülen yüzüdür. Her sene bir çok kez değişik vesilelerle ziyaret ettiğimiz, sağlam dostluklarımızın olduğu bir ilçemizdir.
Geçmişten bu yana Alaplı’da birçok hizmette katkımız olmuştur. İnşallah vekil seçilirsem Alaplı ile ilgili yine güzel çalışmalarımız olacak. Alaplı’nın bölgede stratejik bir konumu vardır. Bir yandan Ereğli, diğer yandan Akçakoca Düzce ve Bolu hattında önemli bir coğrafyada yer almaktadır. Burada hem Ereğli’ye hem de Akçakoca, Düzce ve Bolu’ya hitap edecek sanayi yapılanması mümkündür. Bu bölgede yapılacak liman bu anlamda çok değerlidir. Tarım alanları buralarda yine değerlidir. Tarımsal Kalkınma Projelerinin uygulanabileceği bölgelerimizdendir. Burada özellikle organik tarım yaygınlaştırılırsa İstanbul bizim için çok önemli pazar olacaktır.
12 Haziran sonrası bu bölgede ilgili kurumlar ve tüm vekillerimiz ve partilerimiz ile ele ele Alaplı’nın ve Zonguldak’ın gelişmesi için birlikte katkı sağlayacağız. 12 Haziran akşamı siyasi rekabet bitmelidir ve hep birlikte Zonguldak’ı daha ileri taşıyacak birlik beraberliği ortaya koymalıyız. Ben her zaman dile getiriyorum. Zonguldak’ta kavga etmenin yararı yoktur. Zonguldak için kavga etmek gerekir. Ben bu konuda iktidar muhalefet ve milletimin arasında önemli bir köprü görevi göreceğime inanıyorum. Burada benim için gayret gösteren tüm arkadaşlarıma, desteğini gösteren tüm Alaplı’ya teşekkür ediyorum. Alaplı’dan Ali Uzun’un çok güçlü çıkacağını görüyorum.”