AK Parti Zonguldak Merkez İl Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu'yu ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Merkez İl Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu'yu ziyaret ederek, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak Merkez İl Başkanı Metin Karaduman, Bugün teşkilat olarak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdiremizi ziyarete geldik. Yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Kendisi bu makama yabancı değil. Daha önce de vekaleten bu makamdaydı. İnşallah onun için ve bölgemiz içinde hayırlı olur bu görev. Daha önceden İş Kurumu Müdürlüğümüz ayrıydı. Bakanlığımızın kararnamesi ile birlikte Çalışma Bölge Müdürlüklerini kaldırarak bütün Türkiye'de il müdürlükleri oluşturuldu. Bunun da Zonguldak'taki teşkilat yapılandırılması tamamlandı. Gönül Hanım bu göreve getirildi. İnşallah bu görevinde iyi hizmetler yapar. Bünyesindeki hem personel sayısı hem de hizmet anlamında iş gücü artmış oldu. İş-Kur'la birlikte Çalışma İl Müdürlüğünü ikisini aynı anda yürütecekler. Kendilerine başarılar diliyoruz. Bizde siyasi irade olarak yapabileceğimiz her türlü hizmette, vatandaşlarımıza yapılacak her türlü hizmette kendilerinin yanındayız dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu ise, 2 Kasım 2011 tarihi itibariyle kanun hükmünde kararname gereği bölge müdürlükleriyle iş kurumu il müdürlükleri birleştirildi. Biz 22 bölge idik Türkiye çapında. Azı çoğa katalım dediler, 81ile katılım sağlandı. Dolayısıyla yeni unvanımız Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü oldu. Ben 38 yıldır bu görevi yürütüyorum, bu müdürlükteyim bölge müdürlüğünde. İş Kurumu'nun işleri bize yabancı değil. Aynı bakanlığa bağlı iki ayrı kurulmuş idik. Şu saatten sonra işlerimiz fazlalaştı. Ama bunu başaracağımıza inanıyorum. Ben ekibime güveniyorum her şeyden önce. Ekip iyi olduğu zaman amirler her zaman rahat eder. 81 ilin içerisinde en başarılı müdürlüklerden birisi Zonguldak İl Müdürlüğü olacaktır. Teşkilat hep arkamdaydı yinede arkamda olacağına inanıyorum. İnşallah şu saatten sonra çok daha iyi hizmetler vereceğiz diyorum diye konuştu.