AKP Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, muhtarlarla tanışma ve dayanışma yemeği düzenledi.  Yemeğe; AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, AKP İl Başkanı Hamdi Uçar, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, AKP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çolakoğlu, İl Genel Meclisi üyeleri, AKP Çaycuma Belediye Meclis üyeleri ile köy muhtarları katıldı.
Yemekte konuşan AKP Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, başkanlığa yeni atanması sebebiyle muhtarlarla tanışma yemeği düzenlediklerini söyledi. AKP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çolakoğlu ise, iktidarları döneminde ülkenin büyük değişim ve gelişimler yaşadığını belirtti.
AKP İl Başkanı Hamdi Uçar da, Çolakoğlu’na aday adaylığı sürecinde başarı diledi. İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, İl Genel Meclis üyelerine daha kolay ulaşmaları için Özel İdare Müdürlüklerinde, İl Genel Meclis üyelerine oda ayırdıklarını söyledi. AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de, konuşmasında, “Türkiye ne zaman tek partiyle iktidar olduysa, o dönemlerde ülkemiz büyüme gösterdi. İktidarımız döneminde ülkemizin büyümesi kat ve kat arttı.
Türkiye’nin daha iyi, daha da büyük bir ekonomiye ulaşması için istikrara ihtiyacı vardır. Bunu da sağlayacak tek parti AK Parti’dir” dedi.