BBP Zonguldak Milletvekili adayları Ahmet Pulat ve Nizamettin Halıcıoğlu, TTK Kozlu Müessesesinde maden işçilerine seslendi ardından Sivriler Beldesinde miting düzenledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak Milletvekili adayları Ahmet Pulat, Nizamettin Halıcıoğlu, Türkiye Taşkömürleri Kurumu Kozlu Müessese Müdürlüğü bünyesinde çalışan maden işçileri ile görüştü, destek istedi. Yıllarca TTK ve Filyos Vadi projesi ile oy toplandığını belirterek hükümete eleştiride bulunan Ahmet Pulat, “Hedefimiz kaliteli ve yüksek üretim olmalı, sizleri ayakta tutacak değerler elinizde, işinize, aşınıza ve özellikle sendikanıza sahip çıkın. Sizleri ayırmak bölmek isteyenler olacaktır asla kulak asmayın, kuvvet birlikten gelir. Türkiye Taşkömürleri Kurumu’nda yapılan taşeronlaşmanın ise özelleştirmenin ayak sesleridir. Bunu daha önce Zonguldak’ta Başkent Elektrik Dağıtımında yapıldığını gördük” sözleri ile konuştu.
Milletvekili adayları daha sonra idari büroları ziyaret etti seçim çalışmalarına ilişkin bilgiler aktarıp destek istedi. Milletvekili adayları daha sonra Sivriler Beldesine giderek miting gerçekleştirdi. Adaylar burada yaptıkları konuşmada ise, “Ankara’ya gidenler sizleri unuttu şimdi ise mecliste bulunan üç parti de sizin karşınıza getirdikleri aday listelerini görüyorsunuz. Sizi temsil edecek değil kendilerine itaat edecek adayları gösterdiler” ifadelerine yer verdiler.