** Karadeniz Ereğli Anadolu Kız Meslek Lisesi'nin el sanatları ve giyim bölümünün öğrenci ve kursiyerlerinin sergisi ilgi görmeye devam ediyor.

El emeği göz nuru tablolar. El emeği göz nuru kıyafetler ve mefruşatlar. Aylar süren hazırlıkların ardından sergiyle tanıtılıyor. Kolay mı!.. Zorlu bir süreçten sonra ürettikleriyle görücüye çıkmak. Stres basar eli ayağa tutmaz insanın.
Kdz. Ereğli Anadolu Kız Meslek Lisesi'nin el sanatları ve giyim bölümünün sergisi Atatürk Kültür Merkezi'nde ilçe Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar tarafından açılışı yapıldıktan sonra da, ilgisiz kalmadı.
Öğrenci ve kursiyerlerin yakınlarının dışındaki vatandaşlar da bu sergiye ilgi göstermeyi sürdürürken, sergide 6 öğretmen ve 60 öğrencinin bir yıl boyunca el emeği göz nuru dökerek ürettikleri el sanatları ile giyimler ince elenip sık dokunularak incelendi ve yorumlar yapıldı alkış tutuldu.
Sergiye hazırlanan öğretmen ve öğrenciler de çok heyecanlı mı heyecanlı. O ilk günün ardından aldıkları övgülerden şımarmayarak kendilerini daha iyi geliştirmeyi hedeflemişler sanki.
Sergi salonundaki hareketlilik anlaşılan o ki bir süre daha devam edecek.
Okul yönetimi memnun.
Giyim bölümü öğretmen ve öğrencileri de memnun. Tablo yaparak hobilerinin ürünlerini sergileyen kursiyerler de memnun.
El emeği göz nuru dedik ya; üreten eller ve beyinlerin ürünleri Atatürk Kültür Merkezi'nde sergileniyor.
Sahilde gezerken bir ara sergiye uğramayı unutmayın sakın. İnanın bu sergi sizi çok mutlu edecek ve "iyi ki gelmişim" diyeceksiniz.