Zonguldak İmam Hatip Mezunları Derneği Yönetim Kurulu, İl Müftüsü Refik Bulut’a ziyarette bulunarak görevinde başarılar diledi. Mahkeme kararı ile yeniden Zonguldak Müftülüğü görevine atanan Refik Bulut’u ziyaret eden ZİMDER Yönetimi, Bulut’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını belirten ZİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüdaverdi Şen, “ZİMDER olarak yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz.
Bunun için sizlere ziyaret gerçekleştirdik. Hem de önümüzde başlayacak olan ramazan ayında sizlerin şahsında tüm camianın hayırlı çalışmalar içerisinde sizlere başarılar temenni ediyoruz. Bizlerde ramazan boyunca ramazan boyunca yapacağınız çalışmalara katkı vermek için hazırız. Camia olarak vereceğiniz hizmetlere katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren İl Müftüsü Refik Bulut ise “Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep beraberce halkımıza güzel hizmetler yapacağız. Kalıcı hizmetler yapmaya gayret edeceğiz. Bizim işimiz halkımıza din hizmeti sunmaktır. Herkesin yapacağı kendi sorumluluğundaki görevleri vardır. Ben şimdiden sizlerin ve halkımızın yapacağı destekler ve katkıları, yardımları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.