Zonguldak İl Sağlık Müdürü Dr.Rüstem Albayrak ve Çaycuma Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Baş, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret ettiler.
ALBAYRAK'TAN ZİYARET
İl Sağlık Müdürü Dr.Rüstem Albayrak, beraberinde İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Emin Palancı ile birlikte Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in ilçeye kalıcı güzel hizmetler verdiğini anlatan İl Sağlık Müdürü Dr.Rüstem Albayrak ve İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Emin Palancı, "Çaycuma Belediye Başkanı Sayın Mithat Gülşen'i makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarı dileğimizi ilettik" dediler.
Yapılan ziyaret ten mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mithat Gülşen de, İl Sağlık Müdürü Dr.Rüstem Albayrak ile İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Emin Palancı'ya teşekkür etti.
BAŞ'TAN ZİYARET
Çaycuma Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Baş, beraberinde Okul Aile Birliği üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret ederek, kendisine bir buket çiçek sundular.
Okulda yapılan çevre düzenlemesi ve beton parke yol çalışmasından dolayı teşekkür etmek amacıyla Okul Aile Birliği üyeleriyle beraber Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret ettiklerini anlatan Çaycuma Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Baş, "Belediye Başkanımız Sayın Mithat Gülşen, eğitim kurumları başta olmak üzere, birçok kuruma yardımcı oluyor. İlçeye kalıcı hizmetler veriyor. Kendisini bu çalışmalarından dolayı kutladık ve bir buket çiçek vererek teşekkürlerimizi sunduk" dedi. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise, Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Baş ve beraberindeki Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür etti.