Çimenoğlu, "Tüm firmalarımız, Belediyemizce üretilen 'kamelya' tipi oturma gruplarına, reklamlarını da yazdırarak sponsor olabilir" dedi.

Alaplı Belediyesi, vatandaşın hizmetine sunma çalışmalarını sürdürdüğü Karşıyaka Mahallesi dolgu alanında, ağaçlandırma ve düzenlemenin ardından, tamamen kendi üretimi olan oturma ve dinlenme gruplarını yerleştirme çalışmalarına da başladı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu,  Karşıyaka Mahallesi deniz dolgu alanını, gezinti ve dinlenme alanı olarak mümkün olan en kısa sürede vatandaşın hizmetine sunmayı amaçladıklarını belirterek, "Bu amaçla; önce bu alanda topraklama ve alan kodlaması yaptık. Ağaçlandırma çalışmasının tamamlanmasının ardından da; gerekli alan düzenlemelerini yaparak, altyapıyı hazır hale getirdik. Şimdi de üst yapı çalışmalarına başladık. Plan projesi kendi teknik elemanlarımız tarafından çizilen ve montajı da yine kendi teknik elemanlarımız tarafından yapılan 'kamelya' tipi oturma gruplarının üretimine başladık. Örnek olarak ürettiğimiz ilk oturma grubu kamelyayı, dolgu alanına monte ettik. Bu alana, belirli aralıklarla yaklaşık 15 adet oturma grubu monte etmeyi planlıyoruz. Bu sayıyı, ihtiyaca göre daha da artırabiliriz. Kendi tesislerimizde, kendi  teknik elemanlarımızla ürettiğimiz bu oturma gruplarının maliyetini; üzerlerine reklam almak kaydıyla, sponsor firmalar aracılığıyla karşılamayı düşünüyoruz. Kamelya tipi bir oturma grubunun, yanlarında çiçeklik hazneleri ve reklam yazıları da olmak kaydıyla Belediyemize maliyeti yaklaşık 500 lira civarında. Bu oturma gruplarına, üzerlerinde reklamları olmak kaydıyla sponsor olmak isteyen tüm kişi ve kuruluşlar, Belediyemize müracaatta bulunabilirler. Tüm firmalarımızın, reklam ve tanıtımlarına da katkıda bulunacak bu hizmete ortak olmalarını arzu ediyoruz" dedi. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, ikinci etapta sosyal donatılara başlanacağını belirterek, "Bu alanın sosyal donatılarının da tamamlanmasının ardından, burası çok güzel bir gezinti ve dinlenme alanı olacak" dedi.