: Kozlu Belediyesi, Türk Kızılayı Kozlu Şubesi’nin düzenlediği kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kozlu Belediyesi bünyesinde hizmet veren 153 Hasta Takip Birimi tarafından destek verilen kan kampanyasında 50 ünite kan toplandı. Kozlu Belediyesi Otobüs Durakları’nda yapılan kan kampanyası yoğun ilgi gördü.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, kan bağışı kampanyası ile ilgili şu bilgileri verdi;
"Kan yapılamayan tek ilaçtır. Herkesin bir gün kana ihtiyacı olabilir. Kan bağışı en hayırlı iştir. Kan kampanyasında kan bağışı yapan ve bu kampanyaya öncülük yapan Türk Kızılayı Kozlu Şubesi yetkililerine teşekkür ederim."
Geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen "Gönüllü Kan Bağışı" kampanyasında alınan kanlar, hastalar ile buluşturuldu. Kan bağış kampanyasında toplanan kanların yüzde 80'i hastalara nakledildi. Kan bağışlayan kişilere ise, kanının hangi hastaya verildiği hakkında cep telefonuna kısa mesajla bilgi verildi.Kan bağışı kampanyasına katılanlar ve kan bağışından yararlanan hastalar, böyle bir hayırlı kampanyaya imza attıkları için Türk Kızılayı Kozlu Şubesi'ne ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a teşekkür ettiler.