Alaplı İlçesinde 23. Vergi Haftası nedeniyle tören düzenlendi.
Atatürk Anıtı'ndaki tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Alaplı Mal Müdürü Adnan Çetin anıta çelenk bıraktı.
Çetin ve beraberindekiler daha sonra Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ve Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Etkinlikler çerçevesinde Vergi haftası nedeniyle, Mal Müdürlüğü ve Kızılay Alaplı Şubesince kan bağışı kampanyası düzenlendi. Hükümet Konağında düzenlenen kampanyaya daire müdürleri ve vergi dairesi personeli kan bağışında bulunarak destek verdi.
Kızılay Derneği Alaplı Şube Müdürü Hayri Yiğit, Kış mevsimi nedeniyle kan bağışının azaldığını sabah saatlerinde kan vermeye gelen vatandaşlara teşekkür ettiğini söyledi.
Vergi haftası nedeniyle Alaplı Mal Müdürlüğü ile kan bağışı kapmansın düzenlendiklerini anlatan Yiğit, Gecen yıl vergi haftasında düzenlenen kan bağışı kampanyasında 112 ünite kan bağışında bulunulmuştu. Bu yıl bu sayıyı geçmeyi umut ediyoruz. Önümüzdeki haftalarda diğer kurumlarımızla kan bağışı kampanyamız olacaktır. Tüm Alaplıları kan vermeye davet ediyorum dedi.
Alaplı Mal Müdürü Addan Çetin ise, gecen yıl vergi haftasında başlanan kan bağışı kampanyası bundan sonraki yıllarda geleneksel olarak devam edecektir. Kan bağışında bulunana tüm personelimize ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum