Alaplı Anadolu Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü tarafından  Kandilli de Doğa ve Hayat konulu fotoğraf sergisi açıldı.
Anadolu Lisesi Resim öğretmeni Çiğdem Küçükkaya, Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Şükran Özcan ve öğrenciler tarafından Kandilli de Doğa ve Hayat konulu fotoğraf sergisi açıldı. Açılışta bir konuşma yapan Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Belediye olarak sergi için bizden destek istendi. Belediye olarak sanatın bütün dallarına sadece Anadolu Lisesi değil tüm okullara, eğitim camiasına sanatın desteklenmesi adına elimizden gelen her türlü desteği vermede kararlıyız. Bu bağlamda Alaplı da bir eksiğimiz vardı. Resim, heykel, fotoğraf hatta elişlerimizin sergilendiği bir salonumuz yoktu. Bu binamız modern olarak bu tür bu tür etkinliklere açıktır. Herkesin sergiye gelip bu güzel çalışmaları görmesini istiyoruz dedi.
Alaplı Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Çiğdem Küçükkaya ise, öğrencilerin çalışmalarında amacın çevreye olan bakış açılarını zenginleştirmek ve görsel gözlem yeteneklerini geliştirmek olduğunu belirterek, Alaplı Anadolu Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin Kandilli'de yapılan gezide çektikleri fotoğrafları Alaplı halkıyla paylaşmak istedik. Çocuklarımızın doğayla olan ilgi ve yaklaşımlarını fotoğraflarla pekiştirmek istedik. Onun için onların istekleri doğrultusunda bu sergiyi açtık. Bundan sonraki gezimiz Alaplı ve Gümeli olacaktır. Onu da mayıs ayında düşünüyoruz.
Bu konuda bize destek olan Alaplı Belediyesi'ne, juri de yer alan gazeteci Cahit Akman'a Yusuf Özçelik'e teşekkür ederiz diye konuştu. Sergiye; Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı G. İsmail Öztürk, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.