Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü'nün düzenlediği iftar yemeğinde il genelinde görev yapan sağlık çalışanları bir araya geldi.

TTK Memur Lokali'nde düzenlenen iftar yemeğine; Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Dr.Öner Güner, Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzman Dr.Rüstem Albayrak, İl Sağlık Müdür Yardımcıları Dr.Birsen Turan, Dr.Orhan Şahin, Dr.Mehmet Kızılcık, Selahattin Çolak, Şube Müdürleri, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr.Mustafa Çıtlak, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr.Mustafa Özkan Gün, Ağız-Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr.Emre Erbaycu, Hastane Müdürleri, Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, Türk Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Ali Rıza Kılıç'ın yanı sıra çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzman Dr.Rüstem Albayrak, birlik ve beraberlik için Ramazan ayında iftar programı düzenlediklerini, sağlık çalışanlarının birlik ve beraberliğini pekiştirmek için böyle anlamlı ayda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Müdür Albayrak, Ramazan ayında bir araya gelerek beşeri ilişkilerimizi geliştirmek amacıyla, streslerimizi azaltmak, sevinçlerimiz artırmak, çalışanlarımızla beraber bir araya geldik. Birlik beraberlik ve kardeşliği artırarak, kurumumuz bünyesindeki çalışanlarımızla iftar yemeğimizi düzenlemiş olduk. Güzel bir organizasyon altında düzenlenen iftar yemeğimize bizlere kapılarını açarak ağırlayan Memurlar Lokali'nin İşletmecisi Sami Aydın'a da teşekkürü bir borç biliriz diye konuştu.