Delege seçimlerinin iptal edilmesinin ardından yeni seçimlere geçecek olan AKP Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatında ismi İlçe Başkanlığı için dolaşan işadamı İbrahim Sezer, süreç ile ilgili açıklamada bulundu.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatında delege seçimlerinin genel merkez tarafından iptal edilmesinin ardından önümüzdeki haftadan itibaren İlçe Yönetiminin belirleyeceği program dahilinde delege seçimlerinin yeniden gerçekleştirilmesi hedefleniyor. 12 Haziran seçimlerinde AKP'den Zonguldak Milletvekili aday adayı olan partinin tanınmış isimlerinden işadamı İbrahim Sezer'in de kongre de ismi başkan adayı olarak dolaşıyor. Konu ile ilgili gazetemiz muhabirinin sorusunu yanıtlayan Sezer, delege seçimlerinin sağlıklı bir şekilde yapılmasının ardından partinin en alt kademesinden en üst kademesine kadar çeşitli istişareler yapacağını ve önümüzdeki günlerde konu ile ilgili açıklamada bulunacağını söyledi.

 

ARAYIŞIMIZ OLDU

Sezer, Bilindiği gibi delege seçimleri gerçekleştirildi ve itiraz sonucu da bu delege seçimleri iptal edildi. Bu süreç içerisinde biz partinin birlik ve beraberlik içerisinde olabilmesi için ne bir görüş beyan ettik ne de adaylık ile ilgili açıklamada bulunduk. Delege seçimlerinin iptalinin ardından başka bir arayışımız oldu. Önümüzdeki haftadan itibaren İlçe Yönetimimizin delege seçimleri ile ilgili açıklamada bulunacak. Biz bu delege seçimlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesini arzu ediyoruz.

 

PARTİ İÇİ İSTİŞARE

Delege seçimlerinin ardından ise partinin en alt kademesinden en üst kademesine kadar kimler varsa Kdz.Ereğli ve Zonguldak'da dahil olmak üzere oturup konuyu istişare edeceğiz. Bu istişarelerin ardından da konuya ilişkin açıklamada bulunacağız. Biz isimlerin değil partimizin başarısı için çalışıyoruz. Kazanan isimler değil partimiz olacaktır, bu sürecin de tüm partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Benim ismimin de dolaşmasından memnuniyet duydum, destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Ben partime katkı verebileceksem, katkı için tabiî ki hazırım sözleri ile konuştu.