AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atanan Dr. Nevzat Kavaklı'yı ziyaret ettiler. Milletvekili Ulupınar, bölgenin sorunlarının çözümü için kendisinin bu göreve getirilmesinin bir şans olduğunu belirterek, Dr. Kavaklı'ya yeni görevindeki çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atanan Dr. Nevzat Kavaklı'yı önceki gün makamında ziyaret etti.
Maden Genel Müdürlüğü ve Türkiye Kömür İşletmeleri bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Dr. Nevzat Kavaklı'nın, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ), ETİ Maden ve Maden Tetkik Arama (MTA) Genel Müdürlüğü'nden sorumlu Müsteşar Yardımcılığı'na getirilmesi nedeniyle gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, TTK ve MTA'nın sorunları ile işçi açıklarının giderilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, bölgenin sorunlarının çözümü için kendisinin bu göreve getirilmesinin bir şans olduğunu belirterek, Dr. Kavaklı'ya yeni görevindeki çalışmalarında başarılar dilediler.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi mezunu ve Karabük doğumlu olan Dr. Nevzat Kavaklı, bölge insanı olarak daha yakın çalışma ortamı yaratacaklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Ziyarette, GMİS Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Sekreter Behzat Cinkılıç, Genel Mali Sekreter Muharrem Sarıçam ile Genel Başkan Danışmanı Turhan Oral da hazır bulundu.