Zonguldak'ta ilçe ve belde belediye başkanları Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir'i ziyaret etti.
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Perşembe Belde Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Bu gün bizler belediye başkanı arkadaşlarımla, Salih Demir'i ve TSO'yu ziyaret ettik. Demirpark ve Dedeman Otel gibi hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Çok önemli bir yatırımı Zonguldak'a kazandırdılar. İleride Batı Karadeniz Bölgesel toplantılarımızı Dedeman Otel'de yapabiliriz. Salonlarının aynı zamanda kongre merkezi olması Zonguldak'ın önünü açacaktır. Keşke herkes Demir Ailesi gibi olsun. Zonguldak'ta kazandıklarını Zonguldak'a yatırıyorlar dedi.
Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ise ziyarette şunları dedi: Başkanımıza bölgemize kazandırdığı en önemli yatırım olan Dedeman Oteli'nin hayırlı olması için ziyarette bulunduk. Kendisine hayırlı olması için geldik. Zonguldak'ta kazandığını Zonguldak'a yatıran bir iş adamıdır.
Perşembe Belde Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi de Salih Demir'i kısa da olsa ziyaret ettik. Açmış oldukları otelin tebriğine geldik. Kendilerine bu konularda yanlarındayız.
Çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir ise Öncelikle başkanlarımın ziyareti beni duygulandırdı. Otelin açılış konuşmasında da söyledim. Demir Ailesi olarak Zonguldak'ta yapılacak olan işler bitene kadar Zonguldak'a yatırımlarımızı yapacağız. Bizim ömrümüzde yapılacak işleri yapmaya yetmez, yaşadığımız müddetçe kazandığımız parayı Zonguldak'a yatıracağız şeklinde konuştu.