Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın aylık olağan meclis toplantısına Kdz.Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay’da katıldı. Kdz.Ereğli’nin son durumunun masaya yatırıldığı toplantı sonrası “Toplantı oldukça faydalı oldu” açıklaması yapıldı.

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın aylık olağan meclis toplantısına Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’da katıldı. Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zeki Us açılış konuşmasında Ticaret ve Sanayi Odası’nın tarihçesi ve Kdz.Ereğli’nin sosyal, kültürel ve ekonomik konuları hakkında bilgi sundu.

DESTEK VERECEĞİZ

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “TSO Meclis Üyeleri kendilerini Kaymakam İbrahim Çay’a tanıtmalarının ardından toplantının gündem maddeleri görüşülmeye başlandı. İlçemizin ekonomik sıkıntılarının görüşüldüğü toplantıda Ereğli’nin sorunları, çözüm önerilerini, ilçemizde ki eksiklikler ve ekonomik krizin açtığı yaraları sarmak adına TSO Meclisi ile istişare edildi. Ereğli’nin muhakkak kalkınması adına ticaret erbabımızın atacağı adımlarda dikkatli davranması gerektiğini dile getiren Kaymakam İbrahim Çay, Ereğli gibi bir ilçenin çok daha iyi yerlerde olması gerektiğinin altını çizerek “üzerimize düşen ne varsa yapacağımızdan şüpheniz olmasın” şeklinde konuşarak birlik beraberlik içerisinde yatırımcının ve müteşebbisin önünün açılması noktasında her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

YARARLI OLDU

Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona ererken TSO Meclis Başkanı Zeki Us, Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ın bu katılımından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken Kaymakamımızda bu toplantının ilçemizi tanıma adına oldukça yararlı olduğunu belirtirken bu tür beraberliklerin bundan sonra da sürekli olacağını kaydetti” denildi.