Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat'ın paylaşacağı, Yılmaz Erdoğan'ın yönetip oynayacağı Kelebeğin Rüyası filminin çekimleri başladı. Kandilli Köseağzı mevkisinde gerçekleştirilen çekimlerin yaklaşık 1 hafta süreceği öğrenilirken yıllardır kaderine terk edilen bölge güzellikleri ile de reklamını yapacak.

Sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönetip aynı zamanda rol alacağı 5. filmi Kelebeğin Rüyasının çekimleri başladı. Kıvanç Tatlıtuğ'un Kuzey Güney dizisi nedeniyle Temmuz ayına ertelenen çekimler Kdz.Ereğli Köseağzı mevkisinde başladı. Filmin yapımı yeni tamamlayan Kandilli-Köseağzı yol güzergahında yapılırken kurulan setlerde ise yaklaşık 50'ye yakın kişi çalışıyor. Gazeteciler ve dışarıdan gelen meraklılar hiçbir şekilde sete yaklaştırılmıyor. Yol güzergahlarında trafik akışını da Yılmaz Erdoğan'ın ekibi yönlendirirken çekimlerin yaklaşık 1 hafta daha Kandilli'de sürmesi bekleniyor. Yılmaz Erdoğan'ın oyuncu Erdal Tosun'un tavsiyesi üzerine araştırdığı ve birkaç yıldır üzerinde çalıştığı film Zonguldak'lı Şair Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun hayat hikayelerini anlatıyor. Sloganı Mükellefiyet döneminde aşk olan filmde Erdoğan ise o dönem lisede edebiyat öğretmenliği yapan şair Behçet Necatigil rolünü yapacak.

KANDİLLİ İÇİN ŞANS
Yıllardır kaderine terk edilen yüzlerce işçinin çalıştığı ağır iş kolunun bulunduğu Kandilli'de tam donanımlı bir ambulans dahi bulunmazken yol sorunu ise Milletvekili Ercan Candan ve Kaymakam İbrahim Çay'ın gayretleri ile çözüme kavuşuyor.
Doğal güzellikleri, tarihi yapısı ile unutulmaya yüz tutan Kandilli bölgesinin ve Köseağzı'nın bu film ile rüyasının gerçekleşmesi ve pek çok yatırımcının pek çok kişinin dikkatini bu bölgenin çekmesi planlanıyor.