Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Osman Sav ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan'ı ziyaret etti. 
Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav ve yönetimi, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, Güçlü bir muhalefetin her zaman Zonguldak'a fayda getireceğine inandığını söyleyerek, yeni görevinde başarılar diledi. Sav, İlçelerdeki kongrelerden sonra il kongresini yaptınız. Süreç uzadı ama bunda da vardır bir hayır.
Güçlü bir muhalefet her zaman Zonguldak'a fayda getireceğine inanıyorum. Belli bir süreç yaşadınız MHP olarak. Bu süreci kongreyle sonlandırdınız. Güçlü bir muhalefetin partinize ve ülkeye fayda getireceğinize inanıyorum. Gençsiniz, birde tecrübelisiniz bu ikisinin çok iyi bir artı oyduğunu düşünüyorum. İnşallah hayırlısı olur. Umarım Zonguldak'ımıza, partimize çok daha fazla hizmetlerde bulunursunuz. Hayırlı olsun diliyorum dedi.
Daha sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan ise, Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin bir marka olduğunu ve bu isme sahip çıkmalarını istedi. Ayar, Perşembe günü itibariyle mazbatamızı almış bulunmaktayız. Zonguldak'ın durumu mağlum. Biz burada Milli Hareketçi Partisi olarak bir gönül seferberliği diyoruz. Zonguldak'ta gönül seferberliğine ihtiyaç var. İkincisi toplumsal mutabakatın sağlaya bilme adına neler yapabiliriz. Üçüncüsü de ilkeli, seviyeli ve dürüst bir siyaset anlayışıyla bu yola çıkmış bulunuyoruz. İnşallah sizlerinde destekleriyle, Zonguldak'ımızın destekleriyle böyle bir şeye ihtiyaç olduğunu ve başarmaya çalışacağımızı her yönüyle anlatmaya çalışıyoruz. Bunları sağlayabildiğimiz zaman zaten bir şeyler kendiliğinden gelecektir. Kongremizden sonra Pazartesi günü görev dağılımımızı da yapacağız, icra kurullarımızı oluşturacağız. 4 Kasım'da büyük kurultayımızı toplayacağız.
Biz Zonguldak teşkilatları olarak kayıtsız, şartsız tam kadrolarıyla birlikte genel başkanımızın yanındayız, arkasındayız onu destekleyeceğiz. Bu oluşturacağımız icra kuruludan sonrada Zonguldak'ta başta sizler olmak üzere, Zonguldak'ın sorunlarını sizler bizlerden daha iyi biliyorsunuz işiniz gereği ve sizlerden de yardım isteyeceğiz. Karaelmas Gazeteciler Derneği bir markadır. Karaelmas bir markadır. Dolayısıyla bu isme lütfen siz sahip çıkın. Karaelmas bizim için önemlidir ve bir markadır. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum diye konuştu.