CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kdz.Ereğli ziyaretine ilişkin açıklamada bulunan İlçe Başkanı Kartal, CHP kendisine fırsat verildiğinde Zonguldak'ın ve Ereğli'nin geriye gidişini ortadan kaldırıp, insanların iş-aş bulduğu, huzur içinde gelişen bir bölge olmasını sağlayacak politikaları yaşama geçirecektir dedi.

 

CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kdz.Ereğli ziyaretini değerlendirdi. Kılıçdaroğlu'nun ilçe örgütünü ziyaretiyle başlayan ve bütün günü kapsayan Kdz.Ereğli ziyaretinin halk ile iç içe sıcak bir ortamda gerçekleştirildiğini belirterek sözlerine başlayan Kartal, CHP'nin Zonguldak ve Ereğli'ye sahip çıkacağını vurguladı. Kartal açıklamasında şu görüşlerle yer verdi:

 

EREĞLİ'YE 3 KEZ GELDİ

Uzun yıllardır ilk kez Genel Başkanımızı İlçe Örgütünde ağırlamaktan, Kdz.Ereğli'nin sorunlarını örgütsel yapımız içerisinde paylaşıp tüm Türkiye' ye duyurmaktan ayrıca büyük gurur duyuyoruz. Kdz.Ereğli belediyemizin hizmetleri ve çalışmaları kapsamında tüm gününü İlçemize ayıran, halkımızla kucaklaşan, İlçe Örgütümüzü onurlandıran Genel Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, Genel Başkan olduğu günden bu yana Zonguldak'a 5 kez, Kdz.Ereğli'ye 3 kez gelerek Zonguldak'a  ne kadar önem verdiğini göstermiştir. Bugün büyük ekonomik sorunlarla karşı karşıya olan ve hakkı olduğu halde AKP iktidarından yeterli desteği alamayan Zonguldak, genç Cumhuriyetimizin ilk ilidir. Bu nedenle Zonguldak'a, Ereğli'ye sahip çıkmak, Cumhuriyete sahip çıkmaktır.

 

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bağımsız, laik, demokratik, çağdaş Türkiye'ye sahip çıkmaktır. Emeğe, emekçiye, emekliye, yoksul halkımıza sahip çıkmaktır. Cumhuriyet Halk Partisi bu tarihsel bilinçle Zonguldak'a, Ereğli'ye sahip çıkmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi kendisine fırsat verildiğinde Zonguldak'ın ve Ereğli'nin geriye gidişini ortadan kaldırıp, insanların iş-aş bulduğu, huzur içinde gelişen bir bölge olmasını sağlayacak politikaları yaşama geçirecektir. Biz CHP Kdz.Ereğli İlçe Örgütü olarak, Genel Başkanımızın İlçemizi ziyaretinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Sayın Belediye Başkanımıza, yakın, sıcak ilgilerini gösteren Sayın Kaymakamımıza Sayın Başsavcımıza, Sayın Müftümüze, Ormanlı Belediye Başkanımıza, Meclisi üyelerimize, İl Genel Meclisi üyelerimize, ayrıca özel olarak Kdz.Ereğli Emniyet Müdürümüze ve onun şahsında tüm güvenlik görevlilerimize ve bizleri yalnız bırakmayan partililerimize ve tüm Ereğli halkına teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz.