Türkiye'de ve yurt dışında yaptığı insani yardım faaliyetleriyle tanına Kimse Yok Mu Derneği, yardım elini Zonguldak ve ilçelerine de ulaştırdı.

Kimse Yok Mu Derneği, Kdz. Ereğli'de tespit edilen ailelere yardımlarını ulaştırdı. İlk olarak Zonguldak Merkez ve Kozlu'daki ailelere ulaşan dernek üyeleri, daha sonra da Ereğli'ye geldi. Kimse Yok Mu Derneği Ereğli gönüllü üyeleri tarafından tespit edilen ve yapılan araştırma sonrasında yardıma ihtiyacı olduğu tespit edilen Şahin ailesine getirilen yardım malzemeleri tespit edildi. Gülüç Beldesi Örencik Mahallesi Karanfil Sokak'ta oturan beş çocuk sahibi Şahin Ailesine çekyat, halı ve yiyecek malzemeleri teslim edildi.
Mahalleye geldikten sonra Şahin ailesinin oturduğu eve gelen Kimse Yok Mu Derneği Ereğli Gönüllü Temsilcisi Recep Demircioğlu, ev hanımı Hava Şahin' e kendisini tanıttı ve eşyalarını teslim etmeye geldiklerini söyledi. Bu mutlu haberi alan Hava Şahin ise titreyen sesi ile ekip üyelerine teşekkür etti. Kısa konuşmanın ardından Hava Şahin ve Dernek üyeleri aracın yanına geldi. Araç içinde bulunan çekyatlar ve diğer malzemeler indirilerek teker teker eve taşınmaya başladı. Malzemelerin taşınması ile büyük bir mutluluk duyan Hava Şahin, ekip üyelerine dua ettiğini söyledi.
Gönüllülerden Ekrem Seyhan, kendilerine başvuru yapan ailelerden 35'inin yardımlarının çıktığını ve bu yardımlardan ilk beş aileye yardımların ulaştığını söyledi. Hava Şahin' den önce bir başka eve uğradıklarını ve yardımı teslim ettiklerini ifade eden Seyhan " Bize bu güne kadar başvuruda bulunan ailelerden ilk beşine yardımlarımızı ulaştırmaya başladık. Hava Şahin isimli vatandaşımız bize başvurduğunda gerekli araştırmalarımızı yaptık ve gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir aile olduğunu tespit ettik. Bununla birlikte İstanbul' dan gerekli görülen yardım malzemelerini de bugün itibari ile teslim ettik." dedi.
"YARDIMLARLA
MUTLU OLDUK"
Hava Şahin Eşinin kalp ve tansiyon hastası olması sebebiyle çalışamadığını ve çocukları Necmi (16) Nesrin (15) Neslihan (12) Yasin (11) ve Yunus Emre (8) ile birlikte kirada oturmalarından dolayı çok zor günler yaşadığını dile getirdi.
Uzun zamandır kira veremediğini ifade eden Anne Hava Şahin "Bu yardımın bizlere ulaşmasından dolayı çok mutlu oldum. Yapılan bu yardımlarla mutlu olduk. Allah bize bu yardımı yapan herkesten razı olsun" dedi.