Saadet Partisi (SP) Zonguldak Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Püren, PKK'nın yapmış olduğu saldırıları kınadıklarını ve bir an önce bu saldırıların son bulması gerektiğini söyledi.
Artık PKK'nın kökünün kazanması gerektiğini söyleyen Püren, Eli kanlı terör örgütü PKK'nın yapmış olduğu saldırılarda şehit düşen binlerce vatan evladının kanının hesabını birilerinin vermesi lazım. Terör örgütünü Meclisin içine kadar sokanlarda bunun hesabını en ağır şekilde ödemelidir. Biz Saadet Partisi Gençliği olarak mecliste PKK istemiyoruz. Burada bütün terörist ve yandaşlarını kınıyor ve sadece şunları söylüyorum. Biz Türk kanı taşıyan, anası babası atası belli binlerce yıldır bu ve bunun benzeri olaylarla karşılaşmış ve de nasıl cevap verebileceğimizi bilmelerini isterim. Ama bakıyoruz ki Sayın Başbakan şehit haberleri karşısında sadece ve sadece bıçak kemiğe dayandı demekle yetiniyor sesleniyorum haykırıyorum artık askerlerimiz ölmesin buna bir çare bulun. Çukurca ne Amerika toprağı nede İsrail, bu vatan bizim artık sahip çıkın bu vatan kanla gözyaşıyla alındı bunun bilincinde olun. Bu gün duyuyoruz ki kandil bombalanmış peki soruyorum kandil bitince PKK bitecek mi? Kandil bombalanınca terör bitecek mi?
Sadece kandili bombalamak yetmez PKK'nın kökünü kazımak şarttır. İğne deliğinden çıkarıp bitirmemiz lazım. Son olarak şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet ailesine ve tüm ülkeye başsağlığı dilerim dedi.