AKP Zonguldak Milletvekili adayı Ercan Candan seçimin son günlerinde artık gelenek haline gelen konvoyu yapmayacaklarını açıkladı ve bu konu hakkında broşür bastırdıklarını dile getirdi ve bir açıklamada bulundu.

Candan “yaklaşık 2 aydır seçim sürecinde köy köy, mahalle mahalle ve sokak sokak gezdik. Bu geldiğimiz süreçte hiçbir polemiğe girmedik, şahıslar ile uğraşmadık, somut projeler ve çözüm öneriler üzerinde durduk. Çalışmalarımızda kimseye rahatsızlık vermemek için elimizden gelen gayreti gösterdik.

 Şimdi de her zaman geleneksel gibi görünen peş peşe araçların sıralandığı konvoyları bu kez yapmıyoruz çünkü acile gidecek hastalarımız var, rahatsız olan insanlarımız var cenazelerimiz var, esnaflarımızın acil işleri var tüm bunları dikkate alarak biz konvoy yapmıyoruz emniyet ve huzuru sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz çünkü halkımızın emniyet ve huzuru her şeyden önemlidir. bu vesile ile böyle bir broşür bastırdık bunları evlerinize gönderiyoruz araçlarınızın önlerine koyuyoruz neden konvoy yapmadığımızı anlatmaya çalışıyoruz. Konvoy yapmamamız bizim acizliğimizden değil bilakis halkımızın güveni emniyeti ve huzuru içindir umarım halkımız bizim ne demek istediğimizi daha iyi anlar ve Pazar günü gereğini yapar” dedi.