Kdz. Ereğli Korubaşı Mahallesi Muhtarı Tacettin Kunul ve beraberindeki heyet Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret etti.
Başkan Posbıyık'a mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden ve çiçek takdim eden Muhtar Tacettin Kunul,  mahalle olduktan sonra kısa sürede Korubaşı'nın cehresinin değiştiğini belirterek Korubaşı sizin ilgiliniz ve desteğiniz sayesinde gül gibi oldu. Yapılacak çalışmalar elbette var. Bunları zaten sizden gelip alıyoruz. Yaptığınız çalışmaların bundan sonra da devam etmesini diliyorum dedi.
Mahalle sakinlerinin Korubaşı Mahallesi TOKİ Konutları ile ilgili olarak taleplerini dinleyen Posbıyık, gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi.  Başkan Posbıyık ise yaptığı konuşmasında hedeflerinin gelecek nesillere daha güzel bir Ereğli bırakmak olduğunu ifade ederek şunları söyledi; Korubaşı köy iken nasıldı şimdi herkes gidip baksın. Mahalle olduktan sonra nasıl bir görünüme kavuştu.
Belediye olarak Korubaşı'nda yapacağımız çalışmalar tabiî ki bitmedi. Hizmetlerimiz devam edecek. Halkımız için yaptığımız çalışmaların takdir edilmesini görmek bir 'Allah razı olsun' denilmesi bizim en büyük ödülümüz olur.