AKP Kdz.Ereğli İlçe Yöneticileri ve İl Genel Meclisi üyeleri Çamlıbel köylünün imece usulü gerçekleştirdiği parke çalışmalarını yerinde incelediler.

   İlçe Başkanı Şahin, Çamlıbel köyünde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında, “Soğanlıyörük köyünde referandumda hayır oyu çıktığı için köyün suyu kesildi, bunu kınıyoruz. Biz köylümüzü ve köylülerimizi baskı altında bırakmayacağız. Köylümüz hizmetin her zaman en iyisine layıktır, 2011 yılı içerisinde artık köylerimizde çöp sorunu da kalmayacak” dedi.

   AKP İl Genel Meclis Üyesi Nail Eski’de köylerde yapılan çalışmaların hızla devam ettiğini vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmek için seçildik. Muhtarımız da vatandaşlarımız da bunu biliyor, herhangi bir sıkıntıda 24 saat telefonlarımız açık, kapatma lüksümüz asla yok” sözleri ile konuştu.

AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin beraberinde İlçe Yöneticileri, AKP İl Genel Meclisi üyeleri Nail Eski, İsmail Tak, AKP Ormanlı Belde Başkanı Mehmet Erdoğdu ile birlikte Ormanlı’ya bağlı Çamlıbel köyüne giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

HİZMET HEYECANI
Köylünün kendi yolunu imece usulü kendi yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, “Görüldüğü gibi Çamlıbel köyümüzün ara yol güzergahları bile parke çalışması yapıldı. Güzel bir hizmet oldu. Vatandaşımız hizmetin her zaman en iyisine layıktır. İktidar olarak üzerimize düşen görevin daha iyisini yapabilme heyecanı içerisindeyiz. Çamlıbel köyümüzde yıllardır yaşanan çileye böylelikle son vermiş oluyoruz. Bizim köylerimize destek olmak boynumuzun borcudur.

BASKI ALTINA ALINIYOR
Ereğli Belediyesi biraz önce uğradığımız Soğanlıyörük köyünde referandum seçimlerinde “hayır” çıktığı için o bölgenin suyunu kesti. Biz bunu şiddetle kınıyoruz. Bir belediye başkanı milletvekili aday adayı olmak istiyor, vatandaşın ayağına gideceksin hangi yüzle oy isteyeceksin. Biz köylümüzü ve köylülerimizi baskı altında bırakmayacağız. Kaymakamımız İbrahim Çay’da oraya gitti, vatandaşlarımız ile görüştü. Soğanlıyörük’te sondajımızı birkaç hafta içinde yapıp hemen suyunu vereceğiz. Köylümüzün baskı altına alınmasına da asla izin vermeyeceğiz. Aziz Atatürk, “Köylü milletin efendisi” diyor birileri onların 20-30 yıldır kullandıkları suları böyle bir bahane ile kesebiliyor. Ben bunları yakıştıramıyorum.

ÇÖPLER TOPLANACAK
Fındıklı’ya verdiğimiz 5 tır su borusu var. 2011 yılı içerisinde en büyük sorunumuz çöp sorunu. İnşallah bu sene içerisinde çöpleri almaya başlayacağız. Derelerimize şuraya buraya artık çöp atılmayacak. Çöpler bir yerde muhafaza edilecek kamyonlar gelecek çöpleri alacak. Kdz.Ereğli’nin bir mahallesinde ne varsa burada köyümüzde de o olacak” sözleri ile konuştu.

KÖYLÜMÜZÜ KUTLUYORUM
AKP İl Genel Meclisi Üyesi Nail Eski’de köylülere hitaben yaptığı konuşmasında, “Bu yaptığımız çalışmalardan ötürü köylü halkımızı kutluyorum. Bu taşı imece usulü ile yapmak bizim için daha iyi. Vatandaşlarımız birbirleri ile daha iyi kaynaşmış oluyorlar, başkasına yaptırmak yerine çoluk çocuk kadın erkeklerimiz birlikte yaparsa bağlarımız daha da güçlenmiş oluyor. Şimdi biz yaklaşık 2 seneye giriyoruz, 20 köyümüze parke verdik bu çalışmalarımız önümüzdeki süreçte devam edecek. Biz hak eden yerlere destek vermeye devam edeceğiz. İnşallah üzerinde sağlıklı bir şekilde yürürsünüz. Köylerimiz güzelleşiyor. Böyle meydanları yapmak bizim için daha iyi oluyor. Bundan başka çalışmalarımız da sürüyor, biliyorsunuz Fındıklı grup suyumuz var 5 tır oraya su borularımızı boşalttık. Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmek için seçildik. Muhtarımız da bunu biliyor vatandaşlarımız da bunu biliyor, herhangi bir sıkıntıda 24 saat telefonlarımız açık, kapatma lüksümüz asla yok” dedi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Çamlıbel Köyü Muhtarı Sabri Baysal’da AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin başta olmak üzere ilçe yöneticileri, AKP’li İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür ederek, “Sağolsunlar gerçekten yıllardır yaşanan sıkıntının önüne geçtiler. Mahallemiz tamamen parke taşa kavuştu. Emeği geçenlere köylümüz adına binlerce teşekkür ediyoruz, desteklerinin devamını bekliyoruz” sözleri ile düşüncelerini ifade etti.