Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile İlçe Tarım Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği seracılık ve süt sığırcılığı kursları devam ediyor. Bu kapsamda Kerimler Köyü Boyacıoğlu Mahallesi’nde açılan seracılık kursuna ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete, İlçe Tarım Müdürü Özgür Uslubaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar, Müdür Yardımcıları Özkan Yıldırım, Mehmet Özdemir, Köy Muhtarı İbrahim Donbaycı ve köy azaları da katıldı.
Köy Muhtarı İbrahim Donbaycı, ziyarette yaptığı konuşmada, “Köylerimizde bu tür etkinlikler artmasını istiyoruz. Bu konuda bizlere yardımcı olan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne, İlçe Tarım Müdürlüğü’ne ve kurs öğretmeni Arzu Özdemir’e çok teşekkür ediyorum” dedi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar da, “Elimizden gelen ne varsa halkımızın isteklerini karşılama noktasında yapmaya hazırız. Talep edilen diğer kurslarımız da açılacaktır” dedi.
İlçe Tarım Müdürü Özgür Uslubaş ise, Halk Eğitim Merkezi’yle birlikte çalışmaktan çok memnun olduklarını, ilçenin kalkınması ve yöre halkının bilinçlenmesi için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.