Kozlu Beldesi Meclis Üyesi Ömer Çamur, anayasa değişiklik paketinin tam demokrasi için büyük önem arz ettiğini belirterek, "Kuru kuruya 'evet' demiyoruz" dedi.
Bir süre önce Ak Partiye geçen Kozlu Beldesi Belediye Meclis Üyesi Ömer Çamur, Anayasa değişiklik paketinin demokrasiye büyük fayda sağlayacağına inandığını kaydetti. HSYK ve Anayasa mahkemesi ile ilgili iki madde haricinde kimsenin pakete itirazı olmadığını belirten Çamur, "Anayasa değişiklik paketinin içeriğini okuduğunuzda Ak Parti'nin değil, demokrasiden yana bir anaya değişikliği olduğu görülebilir.26 maddenin 24 maddesi ile ilgili zaten bir itiraz yok. Bu maddelerle ilgili problem olmadığı gibi sadece 2 maddesi ile ilgili eleştiriler var. Bu maddelerin de iyice incelendiğinde Anayasa mahkemesi ve HSYK'nın üye seçimlerinin de demokratik bir hal aldığı görülebilir. Bu değişiklik paketinin tam demokrasi için önemli bir adım. Tam demokrasiye büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz. Kuru kuruya 'evet' demiyoruz. Bu paketin ve 'evet' oyunun tam destekçisiyiz" dedi.
Eski TDH Merkez İlçe temsilciliği görevini de yapan Çamur, Başkan Ali Bektaş ile birlikte Ak Parti'ye geçtiklerini hatırlatarak, "Ak Partiye geçiş sürecimizi tamamladık. Artık bizde Ak Parti'nin birer neferiyiz. Bölge menfaati için artık hep birlikte mücadele edeceğiz" diye konuştu.