Zonguldak Baro Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde yaptığı Olağan Genel Kurulu'nda seçilen yeni yönetimi ile resmi kurumlara ziyaretlerini sürdürüyor. Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem ve Başkan Yardımcısı Süleyman Caner, dün TTK Genel Müdürü Burhan İnan ve Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Öncelikle TTK Genel Müdürlüğü'nü ziyaret eden Başkan Ertem ve Yardımcısı Caner, İnan'a yeni yönetimini tanıttı. Başkan Ertem, duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi;
"Zonguldak'ın, hatta dünyanın en önemli kurumlarının başında gelen TTK, bizim gözbebeğimizdir. Zonguldak Barosu olarak bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da kurumla diyaloglarımızı daha da sağlamlaştırmayı düşünüyoruz. Kurum var oldukça, Zonguldak'ın var olacağını, kurum büyüdükçe, Zonguldak'ın da büyüyeceğini düşünüyoruz. Bu düşüncenin de Zonguldak'taki herkesin düşüncesi olduğunu ve Türkiye'deki herkesin düşüncesi olması gerektiğini ifade ediyoruz. Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyoruz."
TTK Genel Müdürü Burhan İnan ise, ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek şöyle konuştu;

"KUTSAL OLAN SAVUNMA GÖREVİNİ
YERİNE İYİ GETİRİYORSUNUZ"
"Yeni yönetiminizi kutluyorum. Ülkede tespit ettiyseniz, hiçbir şey yerli yerinde değildir. Sizler de adalet çarkının birer unsuru olarak hakikaten kutsal bir görev olan savunma görevini yerine getiriyorsunuz.
Ben de sizlere görevinizde başarılar diliyorum. Kurum hakkındaki ifade ettiğiniz güzel düşünceler için ayrıca teşekkür ediyorum." Ardından Baro Başkanı Ertem ve Başkan Yardımcısı Caner, Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu'nu ziyaret etti.