Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıldönümü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Devrek'te de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlamalar sona ererken, Devrek CHP İlçe Teşkilatı Başkan ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Murat Biber'i ve Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polisleri tek tek ziyaret ederek teşkilatın 167. yıl dönümünü kutladılar.
Düzenlenen ziyaretle ilgili bilgi veren Devrek CHP İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümü tüm yurtta genelinde  büyük bir coşku içerisinde kutlanırken, bilindiği üzere Zonguldak'ımızda meydana gelen üzücü olaylar nedeniyle bu yıl il düzeyinde etkinliklerimiz sönük geçmiştir. Çaycuma İlçesinde köprünün çökmesi ve Zonguldak CHP Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal hocamızın annelerinin vefat etmesi sebebiyle Zonguldak polisinin kutlamaları buruk geçmiştir. Bizimde bu gelişmeler dolayısıyla geçte olsa Devrek Emniyet Müdürlüğümüzde görev yapan Emniyet Müdürümüz Murat Biber ve diğer arkadaşlarımızı gecikmeli olarak günlerini kutlamak için ziyaret ettik. Yakın ilgililerinden dolayı Murat Biber'e ve diğer memur arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.
CHP İlçe Teşkilatının kendilerine yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Murat Biber, CHP İlçe Teşkilatının müdürlüğümüze yaptıkları ziyaret bizleri gerçekten memnun etmiştir. İlçe Başkanımız Şeref Aydınlı, CHP İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Songül Malkoç, CHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akman ve CHP Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Bükrü'ye şahsım ve arkadaşlarım adına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.