Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, Kdz.Ereğli Gümrük Müdürlüğünü ziyaret etti.

Erdem: Ereğli genelindeki limanlarda liman azlığından ötürü sıkıntı var. Gemi trafiği bunun için azalıyor, bu azalmada ekonomiye tesir ediyor. Biliyorsunuz tersanelerimiz kapalı. Bir bizim limanımız bir Ereğli Belediyesi'nin limanı var, rıhtımı açamadık. Maliye Bakanımız ile görüşmeler devam ediyor, inşallah yakında açılacak. Ereğli'nin ekonomisini arttırmaya çalışıyoruz, gayretlerimiz bu yönde

Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, Başkan Yardımcısı Ali Doğru, Şube Müdürü Yalçın Akın, Kdz.Ereğli Gümrük Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Yıldız'ı ziyaret ettiler, hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Ziyarette konuşan Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, Hayırlı olsun demeye başarılar dilemeye geldik. Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası olarak, Gümrük Müdürümüzün ve devletin emrinde olduğumuzu belirtmeye geldik.
Bugüne kadar etik bütün değerlere saygılı, devlet terbiyesi görerek bu işleri sayın müdürümüze başarılar dilemeye geldik. Ereğli genelindeki limanlarda liman azlığından ötürü sıkıntı var. Gemi trafiği bunun için azalıyor, bu azalmada ekonomiye tesir ediyor. Biliyorsunuz tersanelerimiz kapalı. Bir bizim limanımız bir Ereğli Belediyesi'nin limanı var, rıhtımı açamadık. Maliye Bakanımız ile görüşmeler devam ediyor, inşallah yakında açılacak. Ereğli'nin ekonomisini arttırmaya çalışıyoruz, gayretlerimiz bu yönde sözleri ile konuştu. Kdz.Ereğli Gümrük Müdürü Mehmet Yıldız'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Bizim bütün çabamız Karadeniz'in gelişmesi ticaretin artmasıdır, ziyaretten ötürü teşekkür ederim dedi.