Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Alaplı'da Lise binası ihtiyacı sorunu her geçen gün büyüdüğünü bununla ilgi Kent konseyinin kamuoyu oluşturarak soruna çözüm araması" gerektiğini belirtti.
Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlunu ziyaret eden Alaplı Kent Konseyi Başkanı İbrahim Çöbek ve yönetim kurulu üyeleri, İlçede ivedilikle yapılması gereken hizmetler ile ilgili bilgiler verdi. Alaplı'da hizmet yönünden çalışmaların devam ettiğini belirten Çimenoğlu, Kent Konseyin, Alaplı'nın öncelikli sorunu olan lise binası için kamuoyu oluşturarak, soruna çözüm aramasını istedi. Çimenoğlu " Şu anda Belediye hizmetlerinden çok Alaplı'nın en önemli konusu Lise binasıdır. Çok programlı Lise binası ihtiyacı karşılamamaktadır. Bu gün bir çok öğrenci yer olmadığından dolayı liseye kayıt yaptıramamaktadır.
Hükümetin 2010 yılı programında da Alaplı Lise binası yoktur. Bununla ilgili Alaplı Kent konseyin kamuyu oluşturarak soruna çözüm bulması gerekir.
En azından 2011 programına aldırmamız gerekir. Kent Konse-yinin bu konuyla ilgili geniş çaplı çalışma yapması gerekir" dedi.