Memur-Sen'e bağlı Enerji Bir-Sen Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, TTK Genel Müdürü Burhan İnan, Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Özçelik, Sosyal ve İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Alaattin Ülper'i ziyaret etti.
Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Musa Şekerci, TTK Genel Müdürü Burhan İnan'a yaptıkları ziyarette, kurumun yeni yayınlamış olduğu lojman yönergesi ve yönerge gereği nelerin yapılması öngörüldüğü hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Yönerge hakkında bilgi veren TTK Genel Müdürü Burhan İnan, Başbakanlığın yakın tarihte yayınlamış olduğu genelge nedeniyle yönerge değişikliğine gitme gereği duyduklarını, lojmanda oturan ve lojman sırası bekleyen çalışanlar için mevzuatın elverdiği doğrultuda uygun bir çözümün icrası için çalıştıklarını söyledi.
Üye beklenti ve çekincelerini dile getiren Şekerci, üye ve çalışanları mağdur etmeyecek ortak bir çıkış noktası bulunması gerektiğini söyledi.
TTK Genel Müdürü Burhan İnan da, ilgili mevzuat çerçevesinde talepleri görüşmeye hazır olduklarını belirtti. Genel Müdür İnan'ın ardından, sırasıyla Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Özçelik ve İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Alaattin Ülper ziyaret edildi.