AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetimi TTK Genel Müdür Yardımcısı İsmail Güner'e ziyarette bulunup yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın. Geç kalınmış bir ziyaret oldu. Partimiz adına başarılar diliyoruz. Kurumun tabanından geliyorsunuz. Kurum zor bir dönemden geçiyor. Kurumu derlemek ve toparlamak için hem Hükümet kanadı hem de yetkililerin gayret ve çabalarını biliyoruz. Madencilik zor bir meslek. Zonguldak'ın coğrafi yapısından dolayı maliyetlerde artıyor hepsini çok iyi biliyoruz. Ama bunu milimize etmek için emek ve çaba sarf etmek durumundayız. Sizde bunları bilen insansınız. Tabandan gelen biri olarak daha güzel işler yapacağınıza inanıyoruz. Teşkilatımız ve örgütümüz adına başarılar diliyoruz dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TTK Genel Müdür Yardımcısı İsmail Güner ise Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi kurumun en büyük müessesi olan Karadon Müessesinden geldim.
 Az çok bu işleri biliyoruz. Orada uğraştığımız işlerde koşturuyorduk ama buradaki işler biraz daha bürokratik işler. Ama kuruma yabancı değiliz kurumun içinden yetiştik.
35 senem kurumda geçti. Madencilik mesleği gerçekten zor. Kurumu hep beraber ayağa kaldırmak için elimizden ne geliyorsa yapmak mecburiyetindeyiz şeklinde konuştu.