Elektrikçiler ve Radyocular Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Odanın 21 yıllık Başkanı Ali Kaya, başkanlığa veda etti.

AKM'de gerçekleştirilen Elektrikçiler ve Radyocular Odası Olağan Genel Kurulu'nda, 21 yıldır oda başkanlığını yapan Ali Kaya, görevi İbrahim Artikel'e devretti. Genel Kurul'da veda konuşması yapan Kaya, "5 yıl önce bu vedayı yapmayı çok istedim. Ama gerek odadaki arkadaşlarım, gerekse de diğer oda başkanı arkadaşlarım farklı gerekçelerle bu kararımı uygulamamı engellediler. Ama artık nöbeti devretmenin zamanı geldi. Çünkü bir makamı çok uzun süre işgal ederseniz statükocu olursunuz. Atılımcı, devrimci yanınız körelir. O makama sürekli yapışırsınız, sizden sonra kadro yetişmez. Oysaki esnaf hareketinde yeni kana, yeni kadrolara gerek var. öte yandan bizler siyasi parti, sendika gibi kuruluşların başındakileri, 'yahu bunlar ölünce mi gidecek?' diye eleştirirken, kendimiz aynı konuma düşmemeliyiz. Önce üyelerime bunca sene bana katlandıkları için teşekkür ederim.
Bundan sonrada odalarına ve yeni başkana sahip çıkmalarını istiyorum. Buranın bir hizmet kurumu olduğunu unutmayın. Siyasi görüşü, cinsiyeti, etnik yanı, meslek dalı ne olursa olsun üyelerimize eşit mesafede kalın. Her olayın siyasi bir yanı olduğunu unutmayın. Ama odaya girerken siyasi gömleğinizi dış kapıda bırakın. Geçmiş tecrübelerden yararlanın ama hep yeni, yaratıcı düşüncelerin peşinde olun" diye konuştu.  Ali Kaya, konuşması ile konukların alkışını aldı. Genel Kurul'a ZESOB Başkanı Muharrem Coşkun, Bakkallar ve Tekel Bayilileri Odası Başkanı Şükür Küçükali ve çok sayıda Elektrikçiler ve Radyocular Odası üyesi katıldı.