Kalite ve güler yüzlü hizmeti prensip edinen Hotel Grand Ereğli, 2011 yılı hedeflerine ulaştı. Otel Genel Müdürü Necdet Erçetin, Tercih edilen oteliz, gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz dedi.

Kdz.Ereğli'de 2008 yılının Eylül ayında faaliyete giren ve Batı Karadeniz'in incisi olarak gösterilen turizm belgeli Hotel Grand Ereğli, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ilk sırada tutuyor. Otelin Genel Müdürü Necdet Erçetin gazeteniz Önder'e 2011 yılının değerlendirmesini yaptı bu yıl için ise beklentilerini ve çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Erçetin gazeteniz Önder'in Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş'a yaptığı açıklama şu şekilde:

KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI
Otelimiz 2008 yılı itibari ile hizmete girmiştir. Konumu itibari ile şehir merkezinde olması bütün alışveriş ve rekreasyon alanlarına yürüyüş mesafesinde olması bunun yanında otelin güler yüzlü personeli ve sınırsız hizmet anlayışlarını da koyduğunuzda ençok tercih edilen otel oluyorsunuz. Ereğli Grand Otel, 52 odası ve modern mimarisiyle Batı Karadeniz'in önemli ilçesi Kdz.Ereğli merkezinde bütün konforuyla ev sahipliği yapmaya hazır bir konumda beklemektedir.

OTEL'İN İMKANLARI
Otelimiz bünyesinde maksimum 100 kişi kapasiteli toplantı salonumuz bulunmaktadır. Toplantı salonumuz bünyesinde beyaz tahta, plazma tv, merkezi klima dvd player ile donatılmıştır. Çok zengin bir açık büfe kahvaltımız mevcut bunun ile ilgili ürünlerimiz her şey birinci kalite, reçelleri otelde yaptırıyoruz, birçok gıda üretildikleri memleketlerinden geliyor. 
Hotelimizde bulunan Türk hamamı, saunamız, eşsiz bir deneyim yaşatacaktır. Günün yorgunluğunu Hotel Grand Ereğli'nin Türk hamamında atabilirsiniz diyebiliriz. Yine fitness salonumuzda koşu bandı, manyetik dikey bisiklet, twist, masaj makinesi ve çeşitli ağırlıklar bulunmaktadır.

BİR ADIM İLERİ
2011 Yılının değerlendirmesini yaptığımızda otelimiz beklentilerin üzerinde kapasite ile çalışmıştır. Sürekli bir adım daha ileriye gittiğimizi görmemiz bizi oldukça mutlu ediyor. Yine 2012 yılında da 2011 yılından farksız olacağını düşünmüyoruz.

24 KİŞİYE İSTİHDAM
24 Çalışan personelimiz ile en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Personelimizden daima istediğimiz güler yüz, özveri ile çalışmaları, oteli bir işyeri olarak değil evleri olarak görmeleridir. Onlarda sağolsunlar bu hizmeti gerçekten canı gönülden yaparak aldıkları maaşı fazlasıyla hak ediyorlar. Bizde misafirlerimizin takdirlerini almaktayız. Kanca ailesine de böyle bir oteli Ereğli'ye kazandırdıklarından ötürü teşekkür ediyoruz. Bizlerde güzel bir işletmede çalışıyoruz, mutluyuz.

KAFİLELER TERCİH EDİYOR
Şunu da belirtmek istiyorum gerek ailelerimiz olsun gerek dernekler olsun gerek birlikte yemek yemek isteyen etkinlik düzenlemek isteyenlerin son dönemlerde tercih ettiği yerlerin başında geliyoruz. Takımlarımız bile bölgeye geldiğinde büyük bir oranda Hotel Grand Ereğli'yi tercih ediyorlar.
En son geçtiğimiz gün Bayanlar Futbol 1. liginde mücadele eden Ataşehir Kız Futbol Takımı kafilesi geldi, onları ağırladık, giderken teşekkür ederek gittiler. Bizim için önemli olan da teşekkür ederek gitmeleridir. Şunu belirtmek isterim ki Hotel Grand Ereğli artık bir marka oldu.