Zonguldak Merkez Fatih Halk Eğitim Merkezi ve Kozlu Belediyesi'nin ortaklaşa düzenledikleri İş Makineleri (Ekskavatör, Loader, Greyder, Forklift), Kalorifer Ateşciliği, Mis Sabun Üretimi Kursları açıldı.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, meslek edindirme adına Kozlu'da büyük özveri ile düzenlenen kurslar açtıklarını belirterek, Merkez Fatih Halk Eğitim Merkezi ile birlikte ortaklaşa düzenlenen kurslar ile Kozlu'da mesleksiz kalmayacak" dedi.
Bu kursların arasında Zonguldak'ta ilk defa düzenlenen Mis Sabun Üretim Kursu, Kozlu Atilla İlköğretim Okulu'nda 10 kursiyer ile devam ediyor.
Yakın zaman içinde Mis Sabun Üretimi Sergisi düzenleyeceklerini belirten Kurs Öğretmeni Ayşenur Bozkurt, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Satılmış Tunçkaya, Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar, Atilla İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Karamanoğlu ve bu kursun açılmasında büyük emekleri olan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz'a çok teşekkür etti.
Kozlu Atilla İlköğretim Okulu Mis Sabun Üretimi Kursu'nu ziyaret eden, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Satılmış Tunçkaya, Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Atilla İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Karamanoğlu kursiyerlerin yaptıkları ürünleri yerinde inceleyerek, kurs öğretmeni ve kursiyerleri tebrik ettiler.
Zonguldak'ta açılan kurslar hakkından bilgi veren Merkez Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar, "Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz'a verilen kurslarda desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
10 kursiyerimizin kurs gördüğü Mis Sabun Üretimi Kursu açtık. Kurs öğretmenimiz ve kursiyerlerimiz son derece başarılılar, her konuda bizlere yardımcı olan Kozlu belediyesine çok teşekkür ediyorum" dedi.