Zonguldak Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği yöneticileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mezun oldukları Ticaret Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.
Dernek Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu ile yöneticiler Osman Bekaroğlu, Ahmet Ersoy, Gönül Üşümüş ve Muhammet Akçelik'in gerçekleştirdiği ziyareti, Okul Müdürü Satılmış Bozkurt'un il dışında olması nedeniyle Müdür Başyardımcısı Osman Ocaksönmez kabul etti. Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Ocaksönmez, "24 Kasım gibi anlamlı bir günde mezunlarımızla bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz" dedi.
Dernek Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu ise, öğrenim hayatları boyunca okulda çok güzel anılar edindiklerini belirterek, ziyaretin her yıl gerçekleşeceğini söyledi. Başkan Hacıabdurrahmanoğlu, "Okulumuza sahip çıkmak adına derneğimizi kurduk. Buradan mezun olup maddi sorunlar nedeniyle üniversite okuyamayan öğrenciler için kampanya başlatmak istiyoruz. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz" diyerek öğretmen ve mezunlara seslendi.
Dernek yöneticilerinden Osman Bekaroğlu ise, bundan sonra her yılın Mayıs ayında okula ziyaret gerçekleştireceklerini belirterek, okul öğretmenleriyle buluşacaklarını söyledi. Dernek üyeleri, öğretmenlerle birlikte çektirdikleri hatıra fotoğraflarını öğretmenlere hediye ettikten sonra hep birlikte yemek yiyerek Öğretmenler Günü'nü kutladı.