MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın'a destek vermek için Kdz.Ereğli ve Zonguldak'tan otobüs kaldıracaklarını belirten Tertip Komitesi Başkanı Aydın Demir, AKP alternatifsiz değildir dedi.

Zonguldak Tertip Komitesi Başkanı Aydın Demir düzenlediği basın toplantısında 4 Kasım 2012 tarihinde gerçekleştirilecek MHP Olağan Kongrede Genel Başkan adaylığını açıklayacak olan Koray Aydın'a destek amacı ile Ereğli ve Zonguldak'tan katılım sağlayacaklarını açıkladı.

MHP İl Yönetim Kurulu eski üyesi ve üst kurul eski delegesi olan Aydın Demir, 4 Kasım 2012 tarihinde Ankara'da gerçekleşecek olan Büyük Olağan Kongrede Genel Başkan adaylığını açıklayacak olan eski Bakanımız, milletvekilimiz Koray Aydın'ın Ankara Anadolu Gösteri merkezinde 1 Eylül 2012 tarihinde yapacağı adaylık açıklamasına Zonguldak'tan tüm partili ve gönül dostlarımız davetlidir. Genel Başkan adayımız Koray Aydın'ın adaylık açıklamasına destek olmak için 1 Eylül 2012 tarihinde Kdz.Ereğli'den ve talep olursa Zonguldak'tan otobüsler kaldırılacaktır dedi.

Son dönemlerde şehit haberlerinin giderek arttığına dikkati çeken ve başsağlığı dileyen Aydın, AKP alternatifsiz değildir. MHP iktidarı kovalamalıdır. Güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi'ne bu ülkenin ihtiyacı vardır. 10 Yıldır Türk lafını kullanmayan Başbakan son günlerde Türk kelimesini kullanmaya başlaması manidardır. Bunu halkın takdirine bırakıyorum sözleri ile konuştu.