Hergün gelen şehit haberlerinin yürekleri dağladığını belirten MHP Kdz.Ereğli Kadın Kolları Başkanı Türk, Bölücü hainler dağdaki, şehirdeki ve meclisteki uzantıları hergün Türk milletine meydan okuyorlar dedi.

MHP Kdz.Ereğli Kadın Kolları Başkanı Ayla Türk, Innocence Of Muslims (Müslümanların Masumiyeti isimli filimin fitne, fesat, kin ve nefret içerikli ABD kaynaklı filmin haçlı zihniyetinin göstergesi olduğunu söyledi ve ülkede hemen hemen hergün yaşanan şehit olaylarına dikkati çekti. Dünyanın her yerinde bıçak kemiğe dayanmıştır diyerek yazılı açıklamasına başlayan Türk, Her gün gelen şehit haberleri yüreklerimizi dağlamaktadır. Milletimizin artık sabrı taşmıştır. Bölücü hainlerin dağdaki, şehirde ki ve meclisteki uzantıları her gün Türk milletine meydan okuyorlar, Kürdistan çığırtkanlığı yaparak BOP'un Türkiye ayağını oluşturuyorlar. Bütün bunlar göstermektedir ki şimdiye kadar söylenenler ve yapılanlar yetersizdir. Açılım gibi safsatalardan ve Suriye politikasından cesaret alan ihanet odakları bugün Türkiye'de en kuvvetli devirlerini yaşamaktadırlar. Hazır olunmadan milletle inatlaşarak, 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesi ve seçmeli kürtçe dersi ile Kürt kardeşlerimizi ayrı bir millet gibi gösterme çabaları içerisinde toplumu psikolojik olarak bölmeye çalışmanın kimseye faydası yoktur. Allah'ı bir peygamberi bir kıblesi bir olan bu milleti, düşman kamplarına bölme girişimlerinin neticesi kayıp bir kumardır. Haçlı zihniyetini temsil eden BOP yerine Milli politikalar benimsenmelidir dedi.

FİLM TEPKİSİ
Türk, İslam dinine ve Müslümanlara ağır hakaret ettiğini belirten filme de tepki gösterdi. Türk, Dünyanın her yerinde bıçak kemiğe dayanmıştır. Ortadoğu'da belasını arayan Amerika'nın yıkılışı, Kızıl Sovyet imparatorluğunun eriyişinden daha feci olacaktır. Siyonizm'in ve uzantılarının emrindeki ülkeler, Ortadoğu'da Baş göstermek suretiyle Müslümanları önce tahrik edip kışkırtarak şiddete sürüklüyorlar ve daha sonra Irak, Afganistan, Mısır, Libya örneği gibi terörizmle mücadele adı altında sözde barış getirme bahanesiyle yerleşip kontrolü alıyorlar. Bu senaryoyu defalarca oynadılar. Bu Büyük Ortadoğu Projesi ile oynanan oyunun temeli haçlı zihniyetidir ve Müslüman kanı ile beslenmektedir. MHP Kadın Kolları olarak sözde film olarak öne sürdükleri, Peygamber Efendimize (s.a.v.) ve onun şahsında islam dinine ve tüm Müslümanlara ağır hakaretler, iftiralar içeren bu çirkin görüntüleri çekenleri, maddi manevi destek verenleri, düşünce özgürlüğü psikolojisi içerisinde bu şarlatanlığı sanat olarak kabul edenleri en ağır biçimde kınıyoruz sözleri ile konuştu.