Türk Ocağı Zonguldak Şube Başkanı Erol Şeref, Tunceli ve Diyarbakır'da terörist saldırılar sonucu hayatını kaybeden askerlere rahmet, yaralanan askerlere de şifa diledi.
Terörle mücadeleye artık inanmadığını belirten Erol Şeref, hükümetin PKK terör örgütünün ülkenin güneydoğusu ile ilgili hain niyetini görmesi gerektiğine dikkat çekti. Şeref, tepki dolu açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"HAİN NİYETLER GÖRÜLMELİ"
"Terör, ülkemizi bir kez daha vurdu. Irkçı, bölücü teröristler, her zamanki gibi alçakça ve haince hazırladıkları tuzak ve saldırılarla Tunceli ve Diyarbakır'da 5 askerimizi şehit edip, 7 askerimizi de yaraladılar. Bu saldırılar, ülkemizin karşı karşıya bulunduğu ideolojik ve ırkçı problemi görmezlikten gelen, alınacak önlemleri antidemokratik bulan, askeri müdahaleleri asimilasyon olarak nitelendiren çevrelerin nasıl bir gaflet ve ihanet içinde olduklarını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Ülkemizde bazı çevrelerin PKK'ya ve siyasi uzantılarına 'empati yapıyoruz' iddiasıyla sergiledikleri hoşgörü, terör örgütüne moral olurken, terörle mücadeleyi yürütenleri ve Türk Milletini olumsuz etkilemektedir. Milletimiz, arka arkaya şehit cenazeleri gelirken, yöneticilerin 'kanı yerde kalmayacak', 'Terörle mücadeleye devam ediyoruz' sözlerine artık inanmamaktadır. Demokratikleşme ve kültürel haklar diyerek sürdürülen açılım kampanyalarının sonuçları ortadadır. Hükümet edenler, PKK terör örgütünün ülkemizin güneydoğusu ile ilgili hain niyetini görmeli."
Türkiye, milletimizi ayrıştırmayı, ülkemizi parçalamayı amaçlayan bu ırkçı Marksist ve Leninist fitne merkezlerinin girişimlerini önlemeye elbette muktedirdir. Bu şer cephesi, kendilerine destek veren ortaklarıyla birlikte hak ettikleri akıbeti mutlaka yaşayacaklardır. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."