Saadet Partisi (SP) Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Püren, insanların Milli Görüş’ü özlediğini ve genel seçimlerde halka tekrar Milli Görüş’ü yaşatacaklarını söyledi.
Püren, “Hem iktidar, hem muhalefet olarak söylediklerine bakın, yok ‘ananı al git’, yok ‘yapmazsan şerefsizsin’, yok ‘harem ağası’ gibi birbirleri ile uğraşmaktan milletin derdi ile uğraşan yok” dedikten sonra şu açıklamalarda bulundu;
“GÜZEL GÜNLER YAKIN”
“Önümüzdeki seçimlere hazır bir şekilde girmek ve kadrolarını güçlendirmek için 2 ay önce başlattığımız çalışmaları tamamladık. Önümüzdeki hafta seçim startını verip canla başla bütün imkânlarımızla, Milli Görüş’ün tekrar iktidar olması için Gençlik Kolları olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Seçimlere canlı ve heyecanlı olarak gireceğiz. Çünkü bu ülkenin Milli Görüş iktidarına ihtiyacı var. Ne zaman Milli Görüş iktidarda yer aldıysa refah ve huzur gelecektir. Tekrar o günlerin gelmesi için Milli Görüşe ihtiyaç vardır. Bugün bizi yönetenlere bakın hem iktidar hem muhalefet olarak söylediklerine bakın yok ‘ananı al git’, yok ‘yapmazsan şerefsizsin’, yok ‘harem ağası’ gibi birbirleri ile uğraşmaktan milletin derdi ile uğraşan yok. Bunların bu halini gören insanımızda işlerini kavga gürültü ile çözer hale gelmiştir.
Millet işsiz kalmış millet bunalıma girmiş önemli değil. Muhalefet de iktidara laf yetiştirmekten başka bir şey yaptığı yok. Milli Görüş'ün iktidarı olmadan, manevi eğitime ağırlık vermeden, havuz sistemini getirerek, denk bütçeyi yapmadan, özürlüsüne yaşlısına (ihtiyaç sahibine) asgari geçim ücreti verip yüzünü güldürmeden, en önemlisi son yirmi yıldır devam eden haçlı seferlerinin stratejisini anlamadan kurtulamayız.
Saadet Partisi iktidarı ile güzel günler yakındır. Çünkü güzel günleri bu ülkeye yaşattık tekrar yaşatacağız.”