Olağan genel kurulu ile yeni yönetimini belirleyen Eğitim-Sen Kdz. Ereğli İlçe Temsilcisi Kerim Özdemir, “Çalışma yaşamındaki olumsuzluklar ile mücadelemiz artarak devam edecektir” dedi.

Geçtiğimiz ay olağan genel kurulunu gerçekleştiren ve yeni yönetimini belirleyen Eğitim-Sen Kdz.Ereğli Temsilcileri gazeteniz Önder’in merkez bürosunu ziyaret ederek Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüştüler. İlçe Temsilcisi Kerim Özdemir, Mali Sekreter İrfan Ünal, Örgütlenme Sekreteri İbrahim Koç ziyaretin nezaket amaçlı olduğunu açıkladılar. Özdemir, “Yeni arkadaşlarımız ile yeni bir döneme tekrardan başlıyoruz. Türkiye genelinde Mayıs ayına kadar kongreler tamamlanıyor bizde bu süreçte genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Kongremize katılan üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Çalışma yaşamındaki olumsuzluklar ile ilgili mücadelemiz artarak devam edecektir” dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin gündeminde bulunan torba yasasına tepki amacı ile Ankara’da düzenlenecek eyleme de katılacaklarını belirten Özdemir, “Torba yasasına tepki amacı ile Ankara’da gerçekleştirilmesi hedeflenen eyleme bizlerde katılacağız. Kdz.Ereğli Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği olarak bizde hazır bulunacağız” sözleri ile konuştu.