15 Ocak’ta gerçekleştirilen Eğitim-Sen Çaycuma Temsilciliği 8. Olağan Genel Kurulunda seçilen yeni yönetim kurulu toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi.

 Buna göre, İsmet Akyol Baştemsilcilik görevine yeniden devam ederken Örgütleme Sekreterliğine Zeki Saim Oral, Genel ve Mali Sekreterliğe Sedat Torlakcık, Özlük ve Hukuk Sekreterliğine Aydın Özyurt ve Eğitim Sekreterliğine Mahir Akşan getirildi. Eğitim-Sen Çaycuma Temsilciliği Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Torba yasa tasarısı, 657 sayılı yasada yapılmak istenen değişiklikler, esnek çalışma, ödünç memur uygulaması gibi tüm emekçileri yakından ilgilendiren konular başta olmak üzere birçok konu sendikamızın gündemindedir. Sendikamız, Türkiye genelinde olduğu gibi Çaycuma’da da idarecilerin, öğretmenlerin, memurların, hizmetlilerin,  4/B ve 4/C’li olarak çalışan sözleşmelilerin ekonomik, demokratik ve sosyal haklarına yönelik kısıtlamalar ile eğitime yönelik her türlü olumsuz gelişmeye karşı bundan önce olduğu gibi önümüzdeki dönemde de örgütsel birlik içinde, kararlılıkla mücadelesine devam edecektir. Eğitim Sen, atanamayan öğretmenlerin ve mağdur olan tüm kesimlerin yanında olmaya devam edecektir.” denildi.
KÖKTÜRK’E TEŞEKKÜR
15 Ocak’ta gerçekleştirilen Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği 8. Olağan Genel Kurulunun başarılı bir şekilde gerçekleştiğine dikkat çekilen açıklamada, genel kurula katılan parti, dernek, sendika ve meslek örgütlerinin başkan, yönetici ve üyeleriyle telgraf gönderen CHP Zonguldak Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali İhsan Köktürk’e teşekkür edildi.