Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun, Ormanlı’da destek istedi.

Zonguldak bağımsız milletvekili adayı Ali Uzun, Ormanlı belde Belediye Başkanı Yaşar Sever ve esnafları ziyaret etti.
Uzun,  ilk olarak Ormanlı belde Belediye Başkanı Yaşar Sever’i makamında ziyaret etti.
Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, Ormanlı Lisesinin Ali Uzun’un ön ayak olması sayesinde yapıldığını belirterek,  “Sizin ön ayak olmanız sayesinde Ormanlı Lisesi buraya geldi. Her zaman bizlere destek verdiniz. Sizi takdir ediyoruz. Sizden memnunuz onun için inşallah sizin için hayırlısı olur ve sizi vekil olarak görürüz” diye konuştu.
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Zonguldak bağımsız milletvekili adayı Ali Uzun, Zonguldak’ın sorunlarını çok iyi bildiğini ve milletvekili seçilmesi halinde tüm bu sorunları meclise taşıyacağını söyledi.
Milletvekili olması halinde Zonguldak’ın sorunlarını meclis taşıyarak konunun takipçisi olacaklarını belirten Uzun, “ Öncelikle seçimlerin ülkemize, ilimize ve şahsımıza hayırlı olmasını diliyorum. Biz miting yapmıyoruz, bireysel olarak insanlarla dolaşıyoruz. Burada şunu söylemek istiyorum ki ekonomi bitmiş, pazarlarda kimseler kalmamış, ilimizin, bölgemizin ve ilçelerimizin sorunları var. Tersanelerimizde sorun var.  5-6 bin kişinin işsiz kaldığı biliniyor. Demirçelik burada olmasına rağmen madencilik ve demir sektörünün teşvik kapsamına alınmasına yönelik sanayicilerimizin beklentisi var. İnşallah alınır ve bizde bu konunun takipçisi oluruz. Bunun yanı sıra tarımsal olarak sıkıntılarımız var. Bölgemizde topraklarımızın çok verimli olduğunu ben biliyorum, ama bir türlü organik tarımı istediğimiz seviyeye getiremedik.
Belki de Rusya’ya ve diğer ülkelere nakletme durumunu sağlayamadık. Ayrıca köy yollarımızın istediğimiz düzeyde olmadığını eski bürokrat olarak açıkça söyleyebilirim. Ama inşallah tüm bu sorunlarımızla ilgili konuları vatandaşımız bizi seçtiği takdirde Zonguldak’ın sorunlarını en iyi bilen biri olarak meclise taşırız ve onun üstesinden geliriz. 1995 yılında bu yana milletvekili değiliz ama hiçbir zaman insanımıza sırtımızı hiç dönmedik, hep onların yanında olduk, bu yüzden de insanımızın da bizi sahiplendiğini görüyoruz” dedi.
Hiçbir zaman partili ayırımı yapmadığını ve tüm partilerden oy isteme hakkının olduğunu kaydeden Uzun, şöyle konuştu: “Zonguldak’ın sorunlarını en iyi bilenlerden biri olduğumu iddia ediyorum. O nedenle bu yola çıktım Zonguldak, Ereğli, Ormanlı, Kandilli ve Alaplılı hemşerilerimden destek istiyorum. Hiçbir siyasi parti ayırımı bugüne kadar yapmadım. İnsanın fakirine ve zenginine bakmadım. Aynı ilgi ve alakayı gösterdim. O nedenle benim tüm siyasi partilerden oy isteme hakkım var. Herkese de bunu söylüyorum Kendimizi tanıtma ihtiyacı hissetmiyoruz. Zonguldak insanı bizi zaten tanıyor. İleride görev alırsak hemşerilerimiz bize destek verirde vekil olursam inanın ki hiçbir belediye başkanının partisi önemli değil, aradıları vekil önlerinde olacak. Önemli olan Zonguldak halkına hizmet etmesidir. Onun sorunları benim sorunlarım olacaktır. Beraber çalışacağız. Başarılarımızı da başarısızlığımızı da beraber paylaşacağız” dedi. Ali Uzun ve beraberindekiler Ormanlı beldesindeki esnafları tek tek gezerek destek istedi.