Demokrat Parti (DP) Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Yaman, DP'den istifa eden Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nun AK Parti'ye geçmesini değerlendirdi.
DP'den ayrılarak AK Parti'ye geçen Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nun istifa sürecini değerlendiren DP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Yaman, “Ne adayımız biter, nede adamımız” dedi.
Çimenoğlu'nun istifasının ve AK Parti'ye geçmesinin şahsi düşüncesi olduğunu belirten Yaman, kendisinin DP bayrağını taşımaya devam edeceğini ve partide hiç bir zaman aday sorunu yaşamayacağını kaydetti. Demokrat Parti kapsına hiçbir zaman kilit vurmadıklarını ve DP'nin adı üzerinde demokrat olduğunu ve bu çizgide siyaseti sürdüreceğini de ifade eden Yaman, “Çimenoğlu'nun istifasında üzülecek bir şey yok. Genel başkanımız bu istifalarla ilgili en iyi değerlendirmeyi yapacaktır. Demokrat Partisi misyonu ülkeyi her zaman yönetmeye taliptir ve ben kişi olarak kimseye kırgın değilim. Bu istifa bizim için ne kan kaybı olmuştur, nede başka bir şey bizim partide ne aday biter ne de adam biter” dedi.